Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 10, 2009

Dah namanyer perempuan

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Cepat sungguh masa berlalukan
dah nak masuk 2010
adui ni nak kene buat new resolution ni
katanyer????
2009 tak berapa nak lepas
huhuhu
yelah kita ni merancang
Allah yang menentukan
segala2 nyer

Saja nak share dgn korang
semalam dok survey2
perfume dah lama tak menggedix beli
perfume ni...
Any idea kat mana ada salesss

Korang kalu ada apa2 info warehouse sales psl
perfume kasi tau lah yer..
aku suke jer beli yg warehouse ni
leh beli bnyk2 simpan stock
utk setahun janji wangi

aku kalu takde perfume rasa cam complete jer
pi keje pun cam takdak mood jer


Semalam jenjalan punyer jenjalan
terjebak ler pulak
kunun2 nak make up ala2 korean
weekk termuntah sat...dah melayu
tu melayu gak...


beli la gak perfume & BB cream
dia....aku mmg tak suker pakai
foundation...prefer BB cream
sbb bile pakai look natural
& protect our skin


Siap dia bg sample lagi
lepas ni aku nak try dia nyer
"boomer" kata bagus utk whitening
& as a sunblock and also make ur face radiant


Psst: Minggu nuffnang belum kasi kedit lagikan...pagi2 ni baru ada can nak update blog.....rasa cam tak cukup masa ajer...huhu

18 comments:

niesz said...

hihi..xsalah kan if nk mencube..nnti if ok product tu bgtau ek..nk try gak..mane tau sesuai ngn kulit..

joegrimjow said...

ajar la camne mau dapat bnyak2
skit2 xmo
huhu

adikmanje said...

waa...semanagt ko Posh...rajin ye...

Dee said...

i pun dulu x suka..skang byk foundation yg matte leh ar gak lyn pakai..

sueanne said...

perfume warehouse sales?..nanti klu kite tau kite terus terjah blog sis ye..heheh

Lady of Leisure said...

pepium tgh sale slalunya kat nak christmas ni kan... lepas habis pepium yg tgh pakai skrg ni rasa cam nak try annick goutal org kata wangi...
btw, bagus ek bb cream tu?

y@n@ M!B said...

waaa..maken cunn aa sis posh pasni..huhuhu..
skrg pn sis da cerah, mau cerah mana lg..ish3~ ;p

Judiene said...

bkn pompuan aje, lelaki pn kalo takde perfume, mmg takleh duduk diam
ahahaha
kalo ada mana2 sales gtaw gak eh
hihihihi

:P

Ashikin said...

yang, nanti i gi singapore lg, i bgtau k. sbb kat sana perfume mcm jual gel rambut. dia letak je mcm tu. spray la brape ratus kali pon. xde SA yg meroyan.

n bygkan range harganya dlm SGD40-58. Ikot size la kan.so kalo convert botol yg 50ml tu dlm rm110-120 je gitu la.. ckp je nk hugo, polo, jlo, milo je xde k..

rasp said...

i pun tertunggu2 gak kalo ada warehouse sale utk perfum....
mmg syiok merembat time tu kan :)

iNa said...

perfume ngan pompuan mmg x leh dipisahkan.....hehehe..
wajib ade tu..

n.u.r.u.l said...

dpt SK-II kat cni...

IxoR@ said...

shopping...jgn tak shopping...

warehouse sale mmg best, tp kurang selesa sbb bersesak-sesak dgn orang...

teringat nak beli perfume gak la...

p/s: dah klik shooping mall baru Jaya One.

ikiqzana said...

minat gak gan perfume ni.. klu ada warehouse sales nnti aku bagitahu ko ye posh.. selalu buat kt wisma genting gan kt opis aku ni UOA.

seronok klu dpt g werehouse sale kan posh..

m@ said...

sis..u beli perfume ape..?
ma pun suka bau-bauan paling suka botol miniature..cute sngt!:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

orait beb..klu ada aku dengar kat mana2 perfurm warehouse aku rojer kat ko...
aku pun xleh pakai foundation..nanti muka berminyak..huhuhuh

Ms AiReEn MoHd said...

weh aku pun selalu dpt product tester ni...ade yg aku pakai ade yg ku sedekah....

bb cream tu bagus ker babe..aku jln kan misi secara senyap sambil komen ni..aku on jer tanpa sedari...ko paham kan ape maksud aku...nuffy tu la...

Hidup Berani Untuk Gagal said...

kat sogo, tapi tunggu ader mega sales.. ok la murah jgk..

(^_^) jom join contest kt blog saya, hadiah lebih RM3750 menanti anda.. 

Hidup Berani Untuk Gagal