Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 9, 2009

Bon Voyage MIL

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Today nak story citer yg dah nak basi sebenarnyer
sbb my MIL dah balik pun today
Mr Y amik cuti to fetch MIL kat KLIA
today..aku tak follow sbb keje
cuti pun habis sudah

Weekend ari tu p hantar MIL & ipar duai pi Medan
sebab ada sedara kat Medan kawin
kami tak p sebab aku dah kehabisan cuti
padan muka saper suruh amik cuti banyak2
dlm hati meronta2 nak itut2
hehe


cam bese ramai yang pi
Mr Y auntie pun tumpang skali


Korang tngk MIL aku siap pakai baju kaler pink lagi
semangat tul nak p jengjalan...
ni rombongan kedua
first rombongan dah bertolak sebelum tu
terasa cam aku lak yg nak pergi
MIL mmg kaki jalan...pantang ajak mmg ON ajer
tp dia stop jab hari tu sbb dia tak sihat
la ni alhamdullilah dia dah sihat
aku suker jer sbb MIL & aku mmg satu kepala
kaki jalan & kaki pot pet2
tu sbb kalu kami p mana2 depa ingat aku ni
anak dia hehe
itupun sebelum p sempat bisik kat aku
nak ajak p Sabah ler pulak
aku angguk2 jelah
keneler tanya anak dia laa
memanjang jer busy nyer
huhu
aku insyallah next year ON ajer
hehe


Sementara tunggu depa check in
Aku cam bese harus laaa berposing2 jab...
ya ampun korang layan jelah


Sempat lagi nak balik tu posing kat escalator

Psst: Sempat lagi cakap ngan MIL "mak nanti belikan FM yer" MIL tanya nak baper bnyk2 pun talper....tak malu punyer menantu....habis dah gila FM kan...huhu

17 comments:

Flo Alfera said...

FM stand of what? hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

agaknya la nie musim mak2 pegi medan kot kan..my mum pun dok kasi hint nak g medan gak tue..adoi la...habis la...heheheheheheh..xsabar nak tunggu next year nyer vacation kan..yahooooooooo

Ms AiReEn MoHd said...

nanati FM medan bg aku seketoi tau babe..wakakak ayat perintah tu tak tahan..kekekkeke..nanti kang aku suh mak aku lak beli Fm mekah..EH ADE KER fm MEKAH..MAK AKU PG UMRAH MINGGU DEPAN...kot ade rezeki kang kite tuko jom...hikhik

Lady of Leisure said...

hehe ko kumpul FM gak ek.. i pun suka... syok menempek kat peti ais.. hihi..

ieda said...

ermm beb .. den taun depan gi koot ..
berangan nak ke bandung ...

moga makbul .. aminnn

Dee said...

bestnya dpt fm indon..dee dh ada medan n jakarta..

u shud go to sabah..best giler..jgn lupa gi tidur kt kundasang ye beb..

atty's said...

tahun depan simpan cuti tau .leh g jalan2 ngn mil .

Softtouch [Hanim] said...

syoknya p bercuti2 jauh2 yer MIL sis...kirim sis jgn tak kirim..he he he

Rinna said...

Alahaii cian nya dia..tak dpat ikut yer gi Medan.. Tapi tak pe laa.. next taim leh pegi kan.. :)

Mia-Ina said...

FM tu ape kak posh?

sueanne said...

mesti sis ni menantu kesayang mIL sis kan?..hehheh..

niesz said...

nex year kene simpan cuti bnyk2..senang nk g jln nnti kan..on jer..jalan..ehe..

y@n@ M!B said...

oh mmg sgt rugi sis x itot pi Medan..huhu..*bakar2* ;p

CINTAMANISZ Lite said...

best dan bertuah kan kalo dpt mak mentua spoting ni...kita pun hepi je..

Izan said...

hahahah... sempat lg tu order FM kat MIL.

ikiqzana said...

wah seronok mak cik dpt g medan.. mesti bnyk bershopping kt sana..

sama le kita suker gan FM.

NeenaAnuar said...

uuu.. medan.. menarik!

huhuhu.. posing.. jgn tak posing...