Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 8, 2009

Busyla sgt

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

This week mmg agak memenatkan & tersangat ler busynyer
sori yer kalu aku tak dapat nak melawat blgo korang
harap korang paham yer
malam sampai umah pun
dah lewat bile masa aku nak online
nak ngadap leptop pun hilang mood

Pada yang masih setia mai blog aku
komen, follow & klik2 tu aku ucapkan berbanyak2 tima kasih
insyallah kalu line clear aku mesti p blog korang yer
mesti bnyk yg aku dah ketinggalan ni
huhu sian kan aku...

aku pun dah tak koser nak bawak leptop
kehulu kehilir...sakit bahu aku jer
so aku guna jer la public tenet kat opis aku ni...
lagipun kalu aku bawak pun not much use
sbb keje banyak mana satu lak aku nak concentrate...
manalah taw korang terindu kat aku kasik enterprem jab
gambo kat opis...
Senyuman dlm kepenatan..budak2 opis ni
ajak bergambo...aku ni pantang
dilawa...hehe

Nantilah bila ada masa aku update berita2 terhangat...
hepi working yer
jeles kat korang yg leh mengadap
blog

Psst: Minggu nuffnang belum kasi kedit lagikan...pagi2 ni baru ada can nak update blog.....rasa cam tak cukup masa ajer...huhu

17 comments:

atty's said...

canteknya posh ..mcm ras adiba radzi ..

Azmiezas said...

Posh bz ke?/..patut la lama tak menjengah..

btw nampak semakin menawan sekarang..

Mimy Hamid said...

beb lawoo bajuuuuuuu..berat ada turun tak??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam baju baru yang hari tue jerk..santek wei..i loooiikkeeee

sueanne said...

hehehe..xpe sis..nanti free2x leh lwat kami..

cantikla sis skang ni..makin kurus nmpak..cayalahh..

CINTAMANISZ Lite said...

hmm...posh mmg sgt feminin. kalo citer dulu tomboy pun susah ler nak percaya kalo tak tgk gambo dulu2 tu sebagai bukti, hehe..

iNa said...

bz ya sis..
patut lame x nmpk... :)
xpe..xpe..p wat keje.... :)

Lady of Leisure said...

hihi.. ko bz2 pon menten ek...
suka rambut ko nampak bekilat la..

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya sis dlm purple...suka tgk...

rathiqah azmira rosli said...

hai kak.first time komen:)

Iza said...

Salam ziarah...
Sekadar membaca.....asal org mana ek?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ct tetap suka nuffnang lagi. =)

Dee said...

cantik baju..beli kat ner? orgnya pun cantik gak..

NeenaAnuar said...

I loikkeee you hair beb!

niesz said...

ha a..da lame gak xjengah2 blog niesz..ehe..

xpe2..keje lg penting kan..but rest kene cukup tau..

rasp said...

u look gorjes lah sis!
slamat membizikan diri
and take care!

ikiqzana said...

sama la gan aku dah posh.. malas nk bwk laptop dah.. sakit bahu ni.. huhuhu.