Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 24, 2009

Ho Ho Ho

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Esokkan nak chrismas
jadi Mr Poposh
ingin ucapkan kepada sumer
blogger yg menyambut christmas
bukan apa manala tau kalu aku tak sempat
nak ucapkan kita kan "Satu Malaysia"
ho ho

bestkan tingat masa keje dolu2
ada "exchange gift"
tapi lani dah tukar baru
habuk pun tarak
dulu kalu tiba exchange gift cukup
takut kalu dapat gift dari staff lelaki
sbb depa ni kekadang bahaya
pernah jadi sampai yg dapat tisu tandas
balut kan main lagi
kalu nak main2kan org pun
agak2ler...ala senang jer xchg gift ni
budget hadiah cuma RM10
tp kalu baik hati nak up pun bley
bukan kt nak ikut amalan omputeh ni
just for funkan
suker jer time & bg hadiah2 ni
mesti company korang ada buatkan
kalu ada buat leh ler share ur story yer

tak pun kita "exchg gift" between blogger
mau kaa....

Apakah ini????almaklum lah bukan camera luar biasa
guna camera hp ajer
jadi mesti bijik mata tak berapa nak terangkan hehe
ni bukan contest yer
sejak sibuk2 ni aku pun dah tak buat contest apa2kan
masuk contest pun idak


Mcm bese promo cat food dia
habeh dah korang dok tanya
naper dia leh "Giant" cam gitu
inilah rahsianyer
"Sport mix"
sori yer Mr Poposh tak makan
friskies or whiskas
hehe
la ni aku tak beli yg 7kg tu
mmg ler menjimatkan
tapi bila tngk ada jual packaging utk 1kg
ni aku beli jerlah
sbb kalu yg besar tu mak aii susah
nak simpan hari tu pun sbb emergency
terpaksa beli IAMS...ngada2 kalu IAMS
selera dia laju jer...kalu yg brand ni makan ciput2
tapi habislah..aku mmg tak kasik dia membazir
dia kene belajar how to appreciate food


pastu nampak cat litter lemon smell
beli gak kata SA tu ada bau lemon
tp lum terai lagi sbb yg lama tak habiss
lagi.....kalu takde bau lemon
siap dia!!!




Kene paksa melakunkan adegan2 yang tak diingini
sampai tertiton


Sebenarnyer Mr Poposh
mau tayang loceng baru dia
hehe kaler pink lagi Mr Y bising
wat per beli kaler2 camtu tak maskulin langsung
lantak lak aku suker jer dia yaya awww gitu


Ho Ho Ho...sok Mr Poposh jadi
santa clause bawak hadiah yer

Psst: Anyway u all enjoy ur holiday yer mesti ramai nak gi vacation..



17 comments:

adikmanje@ellyazarmilia said...

POSH...AKU BUKAN HO..HO..HO...TAPI HUHUHUHU..SEBAB LAMBATNYA LAGI GAJI...SURE 30 MLM...WAAAAAAA

y@n@ M!B said...

waahh sis sgt2 manjekn si poposh rupenye, tu dah jadi garfield tu..huhuhu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh aku masa kat opis lama dulu pun ada gak xchange hadiah nie...best la sebab ramai..skrang dah xda dah...co. nie brapa kerat jerk..malas dah nak buat...

wah idea bernas gak tue wei..buat xchange di kalangan blogger....

niesz said...

comey nyer mr.poposh..ehe..da makin montel..

rasp said...

poposh leh nyanyi lagu
"jingle bells" lah kan dah ada bell tu :)

Lady of Leisure said...

tomey la poposh ni...
pink pun pink lah poposh.. hehe

m@ said...

geram sungguh dgn poposh ni..
gebu ya amat!

CINTAMANISZ Lite said...

uii...poposh dpt pasir bau lemon ler..Jgn tak jadi nak buang pulak nanti ye poposh..hehe..

Posh; hang yg suka kaler pepel sampaikan si poposh pun kena pakai loceng pepel kat leher ke? hehe..Sian poposh takleh nak pilih sendiri kaler apa yg dia suka..hihi

iNa said...

owh...ingatkan poposh mkn whiskas ke friskies ke...rupenye bukan...

Angelosanora said...

wo comeynye kucing tu... his geram geram

nona said...

nk beli la mknan mcm poposh ni..
leh kucing ai montel mcm poposh gk...
hee

ieda said...

alah cumeinya poposh tuh ..

noor afzan said...

sukenye poposh tuh..=)

Best Of Me 321 said...

kucing dia buat muka gatal je, hik hik :P

>BOM321<
http://bom321.blogspot.com/

me said...

lawa loceng kucing ko...kaler pink lagi tuuuu :)

Softtouch [Hanim] said...

alahai cutenye dia ngan loceng tu yer..gigit kang baru tau...kucing pun kene blajakan appreciate food tu...bagus...dlm manja ade jugak kene blaja poposh tu...bagus sis ajar...muahs utk poposh..

sueanne said...

amboih.poposh dah ada bell..cute n comeinyeeee..