Klik Jangan Tak Klik

Saturday, December 26, 2009

Tahniah Sein & Nana

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Suka sgt aku bila "Sein & Nana"
diumumkan juara shati berdansa
musim ketiga sbb depa adalah pasangan yg paling low profile
aku pun terkezut gak ingatkan si naz & sazzy
yg dapat sbb nampak sgt depa berdua ni makin menyengat
masa nak dekat final pastu 3 kali dapat 100 tu

tapi dalam hati aku dok budget nakkan sgt
sein & nana yg menang
tak berapa nak layan sazzy & naz tu
walaupun nana tak berapa nak pandai menari compare tu sein
tp sein mmg ada look as a dancer dgn ketinggian yg dia ada mmg tarian
apa yg dia buat nampak nice

anyway tahniah utk mereka berdua
they deserve it
so far nilah sehati berdansa yg paling aku suker
& paling cool
tahupun juara tahun lepas si lisdawati tu
terkucil tngk contestant tahun ni yg dasat2 hehe
moral of the story kalu masuk sehati berdansa
tulun ler jgn nak eksen hehe
just keep low profile
people like it



Psst: Sein & Nana ni bess sbb walaupun depa selalu bergaduh but they have their romantic inside..tu yg best tak hipokrit kunun2 nak tunjuk2 they are loving couple la sgt..natural jer i like



25 comments:

ikiqzana said...

terperanjat jugak la dorang menang.. pepepon taniah.. cyayukk la sein & nana.

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk...
i mmg dh taw dorg yg mnang..
even sazzy n naz tuh talented..
sbb sein n nana pnya vote dh byk..
even dorg xla pndai mnari sgt..
hehe..

[z@ck] said...

ak x suka sgt pasangan ni..
sbb dorg x brapa menonjol..
frust juga Sazzy tak menang..

Lady of Leisure said...

aku jarang bebenor tgk sb ni... best ek?
nanti ada ulangan kan?
ngeeee...
:D

A D I A said...

lawak tgk muka sazzzy agak terkedu kan masa diaannoucekan nana & sein juara. padann mukaaaa hhahaha.

relex2 la kann cam sein n nana

Azmiezas said...

Betul kata Posh..memang Sein ngan Nana memang low profile..n tak sangka diaorg boleh menang kan??..

btw Congrates Sein n Nana..

ieda said...

beb ... sibbbbb baik lahhhh sein dan nana menang .. memang dah dijangka ..

.. kalau tgk undian tuh ketara bebenooorr beb .. nampak sgt org kita pandai menilai ... huhuhuhu

Rinna said...

Mmg dah agak sien ngan nana akan menang..sebab masa astro tunjuk markah awal..mesti laa susah vote utk sazy nak kejar dlm masa sejam..

Anyway congrats laa Sein & Nana.. :)

Nine said...

sweet diorang nih...

:]]

Goldman said...

untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

terima kasih

sueanne said...

ermm..susah juga kalau pasangan yg bertanding tue dari kalangan org2 yg kaya..sebab perbezaan kedua2x undian mmg jauh gile babas la sis..cam tak logik je..tapi benda dah abis..tak leh nak kate ape la kan..

congrates to sein n nana..yeyeahhh...

NeenaAnuar said...

yeah... congrats to both of them!
actually my pilihan is pasangan isma & dzul.. but tak der rezeki diaorg tuk ke final nampaknyer...

me said...

personally i loike the move of sazzy & nash...tapi its unfair lak, sbb sazzy tu kecik molek tu yg senang wat lifting bagai tu...
yup! u r rite coz sein & nana mmg tak hipokrit! i penah terserempak dgn depa kat OU pun tgh bergaduh...kuat lak tu sore si sein marahkan nana...huhuhuhu

niesz said...

niesz xdpt nk tgk final seati bdansa ni..huhu..but mmg suprised la sbb nana n sein menang..mmg xsangka dorg akan menang kan..

Softtouch [Hanim] said...

sy pun ingat sazzy yg menag..wapun nana n sein xbest menari tp mcm sisi ckp diorang sgt low profile...

Mimy Hamid said...

pasukan underdog..sapa sangka rezeki diorang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh xsempat nak tengok...kuar elok sampai umah buka tv jerk dah umumkan pemenangnya...

Delimasari said...

kte p terkejut dorang juara...
c nana tu garang daripada sein..
klu compare tarian rasanye sazzy dan pasangan mmg mantop..
tp tu le point nana dan sein melebihi dari sazzy..
pe pun tahniah kepada mereka..

atty's said...

rezeki diaorg..

irahehe said...

ira nk sazzy ngn nazril..
hmmm..tpi xper la
da rezeki diorg no 2 kn..
hehehe~
tpi scha mlam tue mcm
senyum nk xnk jer
mcm xikhlas..
ira suka scha tpi
cm tue ahh...
hhehe~kecewa ngn scha mlm tue..

enyheartsdiamond said...

yeahhh..
suka gaduh tu la sweet :)

neezareef said...

mmg npk nana tu x pndai sgt menari..sein ok..tp tulah jgn over confident sgt kan aku suke gak diorg ni low profile dan aku suke diorg menang...

farenova said...

apae2pun tahniah jugak buat dieorng, walaupun i minat sazzy.. tapi mmg kedua2nya bagus

Anonymous said...

I wish not acquiesce in on it. I assume polite post. Especially the designation attracted me to review the unscathed story.

Anonymous said...

Nice fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.