Klik Jangan Tak Klik

Friday, November 6, 2009

Tinggal Kenangan - 4th to 6th day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Rindu giler dah lama tak berblogging ni...aku la ni kan tgh sibuk "pindah opis" ...so on the 9th November officially aku nyer opis akan beroperasi kat "Berjaya Times Square"

"Good bye" Wisma Penas...


Nilah my workstation....la ni tinggal kenangan....

Citer pasal diet aku mmg caca marba...sbb sibuk kemas kat opis baru...
so far alhamdullillah still tak amik "NASI"
masih bertahan...huhu

Memandangkan aku sgt sibuk & takdak mood sbb very the tired
aku cuma nak pi klik2 & jelajah blog korang...

Nanti bila dah settle sumer baru kasik active blogging
korang jgn ler lupa utk klik2 blog aku yer...



Psst: Aku pindah sudah...tu yg takde masa mau blogging...huhu...tp aku akan usaha utk p blog korang utk klik2 & komen yer.. i miss blogging & windu gak nak baca blog korang.....

17 comments:

hang nadim said...

salam..... Posh pindah Opis dekat belakang Opis saya ker...hehehe

y@n@ M!B said...

syioknyee opis dlm shopping mall..gud luck with ur mission sis..miss u too (apakah?? (-_-")~ )

adikmanje said...

waa...selamat pindah umah tempat baru posh.....semoga lagi selesa untuk berblogging..hehehe

Dee said...

wah..dh dkt..bolehlah nti jumpa2 ngan zana..

~AmyLiana8886~ said...

nati dapat gaji leh shoping trus kat time square tu..haha...

Scha said...

Hi posh
oh berpindah new office
no wonder, i tak nampak u
semalam hehehe :)
ok nanti dpt tempat
workstation baru
decorate cute cute :)
dont forget to snap tau
i wanna see, thanks :)

iNa said...

kt Berjaya ke sis?
wa..bestnye....
dh lame nk p cosmos world..lum p lg...

ikiqzana said...

patut la senyap je.. xpe posh.. take time ye..

mesti penatkan..??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah pindah nyek..lahai..mesti penat gila babeng kan..
wah cantik la pc kat workstation ko...pc aku yang old pesen punya hoke...kasi hempuk kepala bos baru taw..

NeenaAnuar said...

wahhh... hari2 you leh gie shopping lepas nie... :))

Rinna said...

Waah new ofis.. new environment laa..gitu.. bestnya.. Aku nie tah bila laa bangunan baru kita orang nak siap2.. Bangunan org lain dah nak siap..dah..adess.. sabo je laa..

fikaryna79 said...

posh..opis br kat dalam shopping mall..lg laju ar posh g menyopping..hehe..

Mia-Ina said...

selamat berpindah posh....kenangan ttp dlm ingatan kan?

mia tau kak posh steady nye la diet...haha

Azmiezas said...

dah pindah ye??..

pas ni boleh la berblogging lagi..

Mimie Hamdan said...

mimie pun nak pindah bulan 11 nie... ke menara cmy.. depan KLCC... uhuhuhuh...

Izan said...

pindah randah mmg makan masa. take ur time. bila da abis nnt leh smbung blk berblogging.. =)

sis_nita said...

ingat nak cuba 99 hari tanpa nasik bila mula tahun baru nnti..

hehehe!