Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, November 4, 2009

Cat litter STAR

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Memandangkan opis aku akan berpindah tak lama lagi..maybe next week Monday katanyer....beselah enge2 kan...kata next week tngk2 bulan depan....sedeynyer aku nak tinggalkan tempat lama yg penuh sad & happy memories.....

Hari ni aku sibuk berpacking..sbb sok movers nak mai angkut sumer
maybe sok pun takde computer kot...so today mesti takde masa nak klik2 & jelajah blog korang...hopefully korang paham yer...tapi jgn risau insyaallah aku...akan cuba curi2 masa
kalu tak dapat day time....maybe malam kang aku klik2...korang....

For today entry aku dedicate for sesapa yang ada tuceng or plan to have cat...bukan senang mau bela kucing yer...jgn main bela ajer...makan, hygiene, vaksin & sgl mak nenek mesti jaga kalu mau tuceng sihat & happy.....

contohnyer cam gini...makan tido...takdok keje lain
k lah skali skala kunun2 mau amik ati aku
tangkap ler cicak or lipas

1. Selesai sesi photoshoot...muka masham tak mo amik gambo sudah
2. Tabung tu ialah "Tabung POPOSH" emergency kalu dia sakit ker apa...
sbb penah experience sakit teruk...admitted hospital
amik ko RM700++
3 & 4. Niler dia suka naaa tido kat aku....every morning before Suboh..sedar2 dia dah landing kat aku patutler rasa berat kepala aku...hehe
dengan Mr Y dia tak mo


Nilah dia cat litter nyer RM 16.90
besekan aku beli pasir bese jer..
la ni terai yg kristal lak..
bagus tak yah beli bnyk2..
beli satu pun dah cukup
yang penting takde bau langsung
& jimat

silalah baca kelebihan pasir ni

The New Breakthrough in Cat Litter!

Scientifically Formulated to Eliminate Odours and Resists Bacterias.

Welcome to the new breakthrough technology in cat litter. Unlike traditional cat litter, "LITTER STAR" is made from scientifically formulated Silica gel beads. These unique little beads contain thousands of microscopic pores and have a neutral odour. Since they are non-toxic, it is completely safe even if ingested by a cat.

- Quickly elimates liquid and solid waste odours
- Continues to work for up to one month
- Easy Maintenance and clean-up
- Non Toxic Formula safe for cat and environment
- Lasts longer than traditional cat litters
- No messy clumps or litter dust
- Superior Absorbency
- Specially Formulated
- Light weight for easy pour

Directions
This bag is one months supply for an average cat. Make sure the litter box is clean and epmty. Fill the box with 1 to 2 inches of "LITTER STAR". However, if using this product for larger or multiple cats, change the litter more frequently. To get your cat acquainted with this new litter, you may want to mix some "LITTER STAR" with a small portion of your previous brand cat litter. To prolong effectiveness of "LITTER STAR", remember to remove solid waste on a regular basis. Please seal and store any unused portion in a moisture-free environment.


Patutnyer tak pi beli kat sini...tp dah pet shop yg bese aku pi tutup ler pulak
terpaksaler beli kat sini...rugi 10% diskaun
comelkan bed cat tu...
mcm mau beli ajer..


Niler palakun nyer...amacam ada gayaka


Last but not least...wah cakap omputeh...kalu
ada sapa mau amik poposh berlakun
contact me Mrs Manager
Kuang2..

Psst:Aku pun bukan pandai naaa...still belajar2 gak....anyway semenjak dua menjak ni ramai gak aku jumper blogger yg minat dgn tuceng....the more the merrierkan...




20 comments:

sah90 said...

ohoho..
xsangka baik tul tuannyer..
Siap ada sediakan tabung bantuan buat tocengnye..
ehehee..
(^_^)

ieda said...

ish2 .. x tahan beb tgk poposh nieh ..
sakan posing cam tuan dier jerk .. hehehe cumeiiii aarrrrr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahai sweet jerk taw..

Mimy Hamid said...

caya la poposh leh jadi model little star la..

Scha said...

meowww meowww~
tomeynye cat tu
sangat fluffy~
gerammmmmmmnyeeee~

Lady of Leisure said...

bestnya, ada banyak gambar poposh.. hi poposh, arri n molly kimsalam..
pandai poposh bergaya, boleh jadik model nih weh..

betul2 agree ngan posh, jaga kucing bukan setakat bagi makan minum, lebih dari tu sbnrnya kan posh..

rasp said...

me minat banget bela kucing...
masa i kecik2 dolu, mmg bela kucing pun...
tapi now tak leh bela huhuhuhu...
ater dah dok kat flat kan...
ditambah plak anak i yg no 2 tu geli kucing huhuhuhu....

Pakcik Mamau said...

pakcik lak mmg minat sgt2 ngan mamau ni..tu pasal org pgl mamau,hehehe..tp kucen pakcik itam..malu nk tunjuk..hakhakhak!

Judiene said...

ni kalo adik judiene bce neh, kompem ske la beliau coz adik judiene yg girl tu mmg gila sgt ngn kucing
leh join company la
hehehehe..

::PoRcUpiNe:: said...

gebu nyee tucinggg dieeeee

Izan said...

gebunyer kucing ko nih.... rasa nak picit2 pun ada. hehehehe... nama poposh sungguh glamer u...

gebu's fairy tales said...

sker tgk poposhh...gebusssss

Delimasari said...

untung poposh ni erkkk....
geram baru tengok gambar ni...

ikiqzana said...

aku pun geram gan kucing ni.. seronokkn. Ada hati gak nk bela kucing sendiri. Tapi aku keja sape la nk negok2kn..

untung betul la kucing ko posh dpt tuan yg baik cam ko...

Softtouch [Hanim] said...

untung poposh ada tabung..pernah smpai 700 sis...mahalnya...betul lah kata sis kalu nk bela kucing jgn main bela jer..bkn senang nk bela..bila bela tu bela lah sebaik2nya..kan ke kucing haiwan kesayangan nabi..

iNa said...

admit kt spital rm700 sis??
huhu..byk gak belanje bela kucin ek..

Ena said...

wahhh.. comeyyy nyer poposh nie.. tingat anak sy..suke tul dier ngan cat nie.. lau dier nampak nie.. bising mulut dier..pastuhh..da x nampak org lenn lagikk..
hmmm beruntung sungguh poposh tu siap ader tabung.. :)

sueanne said...

hahaha..elok je si poposh tue landing atas kepala sis..hahah..xde tmpat lain ke nak landing?..heheheh..

RM700??..mak aii..admit psl ape sis??

Hisham said...

hye salam jengah..nice blog...kite tkr link k..

jebat_durhaka said...

itu baru tuceng posh belum anak lg ek kalu ko da ada anak nanti mesti untung dapat mama n papa mcm korang berdua...masyukkkk