Klik Jangan Tak Klik

Saturday, November 7, 2009

SSF - 7th Day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Weekend ni mesti tak ramai mau blogging...so aku pun sibuk mau jenjalan so takde apa mau update...tapi dari tak update langsung baik updatekan...
kang "nuffnang" tak jalan...rugi oooo
meh kita layan citer deko ari Sabtu ni yek..

Ni bukannyer pasu beli kat SSF...beli kat kedai murah jer...
naper aku beli sbb "purple" kaler
pantang jumper kaler purple
nak rembat jer....



Ni ler "munger" yg aku beli kat SSF...kaler purple gak...
lawakan....hehe

Actually aku mmg kalu mau beli "munger" aku mesti beli kat SSF...mmg ler agak mahal...tp aku puas hati dgn kualitinyer..
design & kaler dia pun lain dari yg lain...
kekadang kalu tak beli pun aku suker window soping jer...

Psst: Jom2 kita housekeeping kasi goyang2 sikit...leh burn the kalori....hepi weekend...

6 comments:

y@n@ M!B said...

hepi weekend to i too sis ^_^

zarin said...

dulu i pun suka beli kat ssf tp bila dah pindah kat btho ni, i try kat area balakong...murah gilos oo...beli kat supplier terus kikiki..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wei suka..suka la nan bunger n pasu ko tue..len kali beli dua taw..hehehehe..tuk aku satu..:P..aku pun hari nie ingat nak goda laki aku nak ajak p ikea la..aku nak usha barang...

Abrahyn said...

setujuk...me pon suka munger kat SSF....manyak cantikkk....alah membeli menang memakai...kat umah sumer munger SSF

sueanne said...

wah purple..cantik gituuu...

ikiqzana said...

cantik le bunga purple tu.. suker gak beli bunga kt ssf.