Klik Jangan Tak Klik

Sunday, November 8, 2009

Penangan Blog Tako Tako -8Th day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Hari ni kan lum "officially" operating so just setup2 sikit2.....baik aku kasik update apa yg patut....
yg penting "workstation" aku dah kautim & the most important yelah "tenet" tak tenat....kalu tak idup aku merana dong.....

Hari ni mau citer "Tako tako" tengok ramai blogger dok gila makan ni...sedap sgt ker...harus terai ni...

Ni outlet yg kat "One Utama"


Lamanyer tunggu nak masak....huhu


Don't worry "halal" yer...


Inilah rupanyer "Tako tako" tu....sedaplah jugak...
tapi depa bese mention suker makan yg octopus tu
3 bijik ni RM4.30

Citer pasal 99HTN aku...rasa cam nak "muntah" asik makan mihun jer...tak tau mau makan apa sudah...kena improvisela lepas ni....hehe


Psst: Masih dalam situasi " terkezot" sbb keje kat tempat cam gini....kuar2 ajer terus nampak shopping complex...huhu

21 comments:

iNa said...

mcm best je...
nk try gak la.....yummy..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedap ke beb??nanti leh gak aku try..

Mia-Ina said...

oo...ingatkan apa tako2x..hehe

mmg kena improvise kak posh

cian nya makan mihun je ke...

NeenaAnuar said...

errmm.. must try nie.. ;)

::PoRcUpiNe:: said...

adoii lemah toi ble tgok mknan..
mule le nk ngidamm ni...

RiEz said...

posh!!tu la sama kiter arini aku dah selamat kemas tempat aku sok dah keje...memula nak tuko tempat tapi tak jadi aku stay kat tempat aku skang...port baik untuk on lappy...opis kedekut tenet...

nona said...

sis 99htn tu cmane..
mklumlah...den ni ketinggalan ketapi..

RiEz said...

eh tambahan aku pon jadik cam ko gak...terperanjat kuar2 opis ader mall walaupon mall yang bese2 jer...dulu memang bangunan tempat orang bekerja..kali nih campour mall...bahaya la gaji aku...haisshhhh giant pon ader....

Abrahyn said...

byk2 makanan...japanese food la yg paling aku tak blh layan....rugi besor lak rasanyer....:(

y@n@ M!B said...

hebat btol sis mkn mihun je hr2..kalo mkn lauk2 je pn xpe kan??heh3~ ;p

joegrimjow said...

nampak sedap
n
mengenyangkan
ley try ni!

CINTAMANISZ Lite said...

Masuk blog hang ni kan posh...mcm2 jenis makanan akak leh tgk, hehe Hmm..sekurang2nya..takde ler akak ni teruk sgt tak kenal makanan yg sgt asing bg akak ni, kan..TQ coz sudi kongsi..

gebu's fairy tales said...

kita pestime mkn mender ni cam sakai..sedap upernyaaa rasa cam sotong pun ada hihihhi...

Softtouch [Hanim] said...

mcm lama je tak singgah cni...

tako mmg sedap sis..lama dah tak makan tp sy suka yg udang punya...

dah pindah tmpat baru yer?haruslah lepas ni sisi nyopping je kan...he he he

gud luck untuk 99HTN..u can do it...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

gigih ko 99htn tu.aku nak join tapi aku ni smggu skali at least mesti pekena nasi.tekak melayu

kella said...

kat tempat mimy pong bkali2 jumpa tako2..
kat sini pun leh jumpa gak!
hmmm.. alamat memang nak kena pi carik gak nih!
hehehe...

Delimasari said...

layannnn mumum nyummmmm...nyummmmm

Dee said...

hahaha..iman kena kuat posh..jgn ko asik bersoping..

x suka mkn tako tao..sbb x penah try..nk try je tekak kembang..abih camana..hahaha..

~AmyLiana8886~ said...

mcm sdp je nie..huhu..

ikiqzana said...

harus cuba ni..

ikiqzana said...

harus cuba ni..