Klik Jangan Tak Klik

Sunday, November 15, 2009

calsiyum-15th day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Rindu giler nak berblogging
aku sendiri pun rindu dgn blog sendirik

Hai korang mesti sibuk weekend ni...
aku pun sibuk gak
masih dlm mood nak mengadjustkan
diri dgn suasana baru
mesih terkezut tuceng lagi
yelah mana taknyer kuar2 opis ajer
wow bnyk tul godaan

kena pejam mata & walk fast
balik terus....

Citer pasal diet ni jelah yg selalu jadi my
"dinner"


Salad...my fav...suka sgt senang
sbb makan mentah pun sedap
tak yah nak masak2
letak sikit "pepper"
& perahan lemon


tapi ni yang paling penting as my routine diet...
tp morning aku tak amik daaa
aku amik malam ajer
penting yer utk tulang
yang kuat dan siap
&
untuk mengelakkan
terjadinyer "osteoporosis"
&
yang paling penting
membantu utk mengurangkan
berat badan


Dan yg paling bess kalu beli ANLENE
leh dapat hadiah mug ni
kalu takde hadiah ni
baru beli HL marigold
susu fav ku itu
tuka2lah nanti BOSAN
hehe

mcm rutin harian gak
adakalanyer agak membosan
p keje awal2 suboh
balik nak dekat maghrib
taw2 malam dah nak dekat tido
berapa lama masa yg adakan
itulah HIDUP

la ni aku mmg bnyk exercise...
pergi balik kerje
kan naik "MONOREL"
so kekuatan "kaki"
adalah sangat penting
mana tau lepas
ni kaki ku akan
mengecil...
kuang kuang



Psst: Sambil update blog ni kita minum SUSU dulu





6 comments:

[z@ck] said...

agak kurang suka minum susu..tataw kenapa..

gud morning!

Lady of Leisure said...

hihi.. i liat skit nak minum susu.. untul calcium i amik glucosamin sbb sakit lutut..
alhamdulillah skrg dah ok..
kadang minum susu dengan honeystars.. sedap jugak..

n.u.r.u.l said...

aku tau ko bole wat pnya....jgn risau, ko kan kuat mental mcm aku !!

Diarihatiku1976 said...

hihih.. bagus tu... kita minum susu dulu... opppss tapi saya tak suka susu ler camner tu ekkk...

Ashikin said...

posh.. aku pon sama. ngah nak start diet ni hah. seluar keje sume xleh kancing dah. kononnya aritu sume bj aku yg size m aku sedekah kat org supaya aku x put on weight lg. la ni gemok, dah xde bj nk pakai. nk shopping xleh aku ngah dietkn juga habit shopping. nk belajar kumpol duit la katak..

stressnya haku. nk diet shopping n mkn... tp xpe aku masih kuat semangat lg ni. so kau dan aku, kita sama.. ahaha.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya allah aku paling2 xsuka minum susu..walaupun mendapat paksaan yang zalim oleh laki ku..huhuhuhuhuh tunggu aku pregnant la kot baru nak minum susu..ceaaaaaaa verangan