Klik Jangan Tak Klik

Monday, November 2, 2009

2nd day 99 HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE

Untuk kengkawan yg bertanya harga detox inte- cleanse
kalu non member = RM48
Cam aku member = 38.50

Hi kengkawan aku mmg banyak citer weekend ni
tp paham2 ler "Monday" kan harus ler busy

ni baru jer habis discussion dgn "Telco"
Aku ingat dgn new mgmt ni lagi ler tough
tugas aku....baru jer nak update hari ni
dah "boss" panggel

Anyway setakat jam 6 petang ni aku masih berjaya
mengkontrol diri aku dari tidak
memakan makanan
yang bernama "NASI"

Aku update sikit untuk hari ni yer

Bfast - bihun kosong
Lunch - Laksa (tp tak sedap cair...cam air lalu)
aku tak habiskan sbb tak lalu nak telan
cam hirup air aje...
potong stim betulller
Dinner - Lum tau lagi but of course NO RICE laaaa...


Inilah laksa yg aku makan during lunch time
la ni kebulur sudah...

Untuk kengkawan yg telah bg sokongan kat komen aku ucapkan tima kasih bnyk2
Lagiler semangat aku berkobar2...

Walaupun ciput aku tetap nak update gak
Thanks sbb sudi gak nak baca entry sependek hari ni...huhu

Psst: Alhamdulllilah hari ni org belanja lagi....hehe...nanti line clear aku cuba update citer2 yg sensasi yer...kuang2...teruskan usaha klik2 iklan aku yer....aku pun gigih gak klik2 iklan korang...dah addicted pulak...

12 comments:

n.u.r.u.l said...

mlm ni tolong jgn mkn nasi...kalo lpor sgt mkn buah epal jek....pdai pulak aku nsihatkan org...hik3

Lady of Leisure said...

hihi.. semoga berjaya posh..

rasp said...

u nie dah kurus stil nak berdiet...
very the semangat!

NeenaAnuar said...

wahh.. good diet! lepas nie badan sis mesti melaatoopss! :D

Rinna said...

Wahh sungguh gigih menahan..dari memakan..nasi.. teruskan usaha.. :)

ikiqzana said...

bagus posh.. jgn makan nasi tau.
gud luck.

ni pun teringin nk berdiet. hehehe

::PoRcUpiNe:: said...

wahhhhh..
dugaan tu xmkn nasik...
ade perubahan x yg?

Dee said...

kalo bole mkn laksa mihun tu oklah lagi kan posh..dulu dee pya non-rice diet tu kan..laksa, mihun, mee, roti..suma tu a no-no..hahaha..giler kejam..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha memang nampak xmenarik langsung laksa tue..lagi menarik laksa aku buat beb..nanti aku buat laksa aku jemput ko nyek..heheheh sebab ko kan xleh makan nasi..

maira said...

walopon ko cakap laksa tu x sedap, aku tetap terliur... huhu...

Azmiezas said...

semoga sukses..

CINTAMANISZ Lite said...

erk..syarat dia nasik aje ye..

hmm..nasib bek ler..kalo dia kata syarat dia takleh makanan yg berasaskan beras seperti laksa tu...hihi..jenoh ler gak ye..