Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 19, 2009

Last OPEN House

Hari ni leh ler aku "berjimba" berblogging sakan...sbb ramai yg takde....masih Deepavali mood...yg bessnyer "malay" pun sama...saper lak yg raya ni....

Actually aku pun nak MC gak sbb tak larat last weekend jadual pack...kan dah habis bulan syawal...beselah selagi tak cukup 30 hari harus beraya puas2...nasib baik raya bukan setahun...kalu tak mau setahun beraya...kuang...kuang...

Nilah open house cum birthday party utk both kids yg dua2 lahir in October month...baguskan buat skali party...tak yah phening....
Antara menu2 yg ada...sedap..tuan rumah masak sendiri tu....tererkan
mee rebus
nasi lemak kukus...tak sempat rasa sbb sampai lambat...kempunan I tau...hehe
spaggeti goreng...sedap ni...
ada lagi ler yg lain...tapi aku cam malu tuceng tak mo p amik....ramai naa org...aku kalu org ramai mulala termalu2 jab.....hehe


Maaf yer kengkawan....gambo camni "wajib" ada biler aku berblogging...kalu termuntah ya ampun yer...kasik can skali sakala mau syiok sendiri...
birthday girl tu malu nak amik gambo dgn aku....
nampak tak "dress" yang aku pakai ala2 "english" tu...nanti aku citer utk update akan dtg yer...saja mau kasik suspen sikit...hehe


Thanks pada Suhaimi & Aza sbb invites kitaorg....

Psst: Potong stim betullah...baru jer nak update "boss" aku dah balik...huhu

22 comments:

Lady of Leisure said...

enteprem jangan tak enteprem wakakaka...

Radzif said...

last day raya. Peh meriah yer..siap ada birthday party lg tu

eyena said...

waaah sakan jugak tu open house,

huhu sye kat kolej je tak p mana2.. huu takde sanak saudara kat sini. adeeh..

sedey2..

@--- Sueanne ----@ said...

uiii siap nasi lemak kukus??..
xpernah dibuat orang..hihihi

rugi arr sis x sempat makan..
mesti sedap tue..heheh

babyfreaks@ratusiput said...

wah hang posh...beropen house sakan...dah habis lum ek raye...dah abis esok kan...ehehehe...pasni kena diet tahap gaban pulak...

Rinna said...

Wahh seronok gi open house..lagi last2 nak abis syawal nie kan.. :)

Kaseh said...

hahaha bos ko usha2 tuh...

POSH76 said...

LOL~beb ni wajib..selagi leh mencelah...hehe

POSH76 said...

Radzif~alang2 budget skali 2 in 1...kan sonang..penat oo buat open hausss...

POSH76 said...

eyena~mmg happening pun tu yg i cam malu2 nak berposing...cuba takde org....hehe

POSH76 said...

Sueanne~tulah psl tp bagus gak aik menu sama boring beb...

tuler Mr Y lambat naa bersiap ngalahkan pompuan..hehe..actually dia pun penat sgt tu yg delay

POSH76 said...

ratuciput~beselah slagi tak habis raya...makan2 gak tp riso badan dok naik...huhu

POSH76 said...

Rinna~selagi tak habis raya...harusla pigi...rezeki jgn ditolak...hehe

POSH76 said...

Kaseh~tulah yg buat aku tak leh nak update ni...biler nak chow tah...huhu

ikiqzana said...

wah sedap le menu nasi lemak kukus gan mee rebus..

x sabar nk tggu n3 baju tu..

hapi besday kt bebudak 2 org tu ye..

Mia-Ina said...

hehe..ko mmg power bab enterprem posh...wah.edisi open house x habis2 lg ye..aku kat johor ni rs dh muak pulak....aduhai, org dh deepavali tp kite raya lg..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

haahhaahah malu ghogi la jawabnyer..

POSH76 said...

Ikiqzana~sedapler gamaknyer sedey tak dapat rasa...

sabar simpan dulu...hehe

POSH76 said...

MiaIna~beselah tukang sibok....hehe

selagi tak habiss...beraya ler gamaknyer...hehe

POSH76 said...

Purplelicious~malu ler kunun2nyer...hehe

sah90 said...

Last open house?
last duit raya mane?
(^_^)

POSH76 said...

Sah90~Last duit raya pun habis sudah...huhu