Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 28, 2009

Activity weekend Mr Poposh

Sebelum korang baca entry ni siler ler klik http://www.catcheye.com.my/?r=3375 mende ni tgh heboh leh dapat duit cam nuffnang..meh ler join beramai2...hehe..pastu tak reti2 nak klik2 iklan aku yer..

Hari ni nak citer apa yer...free nyer aku ..."boss" & the geng sudah kuar...pintu pun sudah kunci...meaning line clear la...yeye

Anyway aku nak ucap "Million Thanks" pada yg sudi jadi follower aku...pejam celik tak sampai 1 year alhamdullilah follower aku dah bertambah 300++...cayalah korang...keep supporting me yer...kalu ada link korang yang aku tak masukkan sila kasik tau yer....

Asik tepek muka aku jer...aku tepek muka poposh pulak lak yer...aku tau ada peminat "poposh" kat sini kan...asik tngk muka "tuan" pun nyampah gak...huhu


Tengok tu cam "jakun" kan....dia cam takut jer nak kuar umah...jalan slow2 ajer...kunun2 behave ler tu...kalu tak ikat mau dia lari tu...siankan bulu kat montot dia tu cam dah " botak" harus bawak ker dokter ni...aku suspek mesti "fungus" ni...kalu botak mesti poposh tak hensem lagi...
Mr Y la yg rajin bebenor layan dia p jenjalan kat taman...eee kalu aku tak koser...
Ni kalu tanpa pengawasan mau tergedik2 kegembiraan sbb dapat kuar jenjalan...



Dah penat jenjalan...makan sgl plant yg ada....letih apa lagi bobom ler kejenyer..ni betul2 tido ooo...aku lalu kat depan dia pun ....poposh buat deeek ajer..kalu tak mesti dia terkezut2...hepi kot dapat kuar...



Dah mcm "bunting" 18 bulan..ni kalu BOM meletop pun dia sibuk tido gak..hehe

Sebelum aku blah....saja mau update yg aku sudah start "exercise" tp bukan exercise yg melampau...start sikit2 dulu...malam tadi aku dgn jayanyer buat "shati berdansa" selama 20minit...lencun ooo...baru rasa ringan & segar balik badan aku...kalu tak lomah jer...baruler keep fit...hehe

Nasi still makan lagi...contest belum bermula lagi...hehe..sudah kasi tau sama Mr Y...mulai 1 november hingga February ...I tak makan nasi tau...tapi lauk sumer buleh....hehe

Tapi dalam dok sibuk diet ni...tetiba aku tingin nak makan "dessert" apa yg sedap yek....nanti skodeng lagi...camno nak kuruih ni...hehe

Psst: Dalam proses menjawab komen2 korang yer...mau jawab komen mesti ada feel....

27 comments:

iNa said...

wah..mr poposh sgt comel okeh.......
suke tgk...

Izan said...

ya ampun.. sungguh gebu kucing tu... berapa kilo dia ha???

sis_nita said...

ngeeee..

tambunnyerr poposhhh!

HaSue said...

waduhh..poposh sangat gumuk!sis bagi makan baja apa neh??comeyy2..hee

Emilia said...

hoh..poposh tido terbongkang..lena pulak tu, dah mcm bantal perut dia :D
wah posh dah nak start puasa nasi eh...u go girl! :D

Lady of Leisure said...

wah poposh sangat tembam.. geram nya.. hihihi.. kalau tidur sampai terlentang tu maknanya hepi la kan..
kesian poposh.. nanti kalau bawak jumpa ver, let me know ek knp bulu gugur.. boleh gak la dapat skit info kan..
kengkadang bulu bila tetiba gugur ni kita pun tak tahu kenapa..
besar betul poposh ni.. hihi..

Delimasari said...

boleh tak nak pinjam poposh tu..
nak gomol222 - comel - gebu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun harus aku berlari2 anak la yang klu jumpa mr poposh ko nie..takut syehhhh eh cilap..segan syehhh dengan kucing..hhahaha...selamat mendiet..gud luck...

::PoRcUpiNe:: said...

nak join diet jugakkkkkkkkkk:)

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaa..comey bangat kan si poposh ni...gebus giler...ko kasi mkn apa posh...perut sampai muncis....bulu cantik siot...

aRe_uDear said...

Mak aiii.. tucen nih.. mengoda dgn penuh kepoposhan sungguh.. wakakaaa.. ;)

Piratz said...

comel kucing...
aku nak anak die bley..
hahah

gebu's fairy tales said...

eiiiiiii geramnya kat popossh!! gebussss~

CINTAMANISZ Lite said...

makk aii..hang amek gambar poposh cenggini...baru ler nampak betapa gemoknya dia...ish!! kus smangat...berat tak nak hangkat dia???

n.u.r.u.l said...

geram tgok poposh tdo...aku pon teringin nak tdo cam dia....wakaka.
ko cr le bini kat dia....

@--- Sueanne ----@ said...

mooolatnyeee mr poposh tueee...
comeinya siss...

buah hati nya.. said...

iush..tembam nyer mr poposh..tp sy ehem2 kucing..tp suka tgk..

Rozita said...

geramnya tengok kucing tu
akk suka tul kucing kaler tu..
tp tk dpt lagi nak pelihara

Dee said...

i like caramel pudding..eh..bosaunya si poposh itu..

Rinna said...

Alahaii tomey2 nye poposh..nie..kan main lagik ngan aksi manjanya.. :)

Encik Azizan said...

tgk tjuk ngtkn sape poposh tu..rupenye mr cat..haha

niesz said...

wah!besar nyer perut die..bunting ker???

geraugebang said...

ha ha ha. Geram betul akak tengok poposh. macam nak sepak jer muka dia. geram benor. Akak kalau geram benda yang comel-comel rasa macam nak sepak je.

ikiqzana said...

posh.. si poposh.. ni xde baka ker..?? geram le.. rasa nk gomol2 je.. hehehe..

SERACURLYLA said...

yukk..
comel nya mr poposh...
mcm teddy bear nee...

♥cutebabygirl♥ said...

gemok nye!!!!!
sukeeeeeeeeee~~ (^^,)

m@ said...

ya ampun...geramnyaa...kenape dia sngt debabs...geramnya nk gomol.
dh lame x skodeng ure blog ni..:)
nampak poposh cute sngt..