Klik Jangan Tak Klik

Friday, September 18, 2009

Yati's Boutique

Jeng....jeng...upacara berdebor2...sbb nak ambik baju rayer....bukan apa takut jadik mende lain..sbb aku kalu tempah tak sedar dirik...heboh nak ikut pesen dlm majalah...kunun2 nak pesen ala2 artis gitu...weekkk...tak sedar dirik lagi kalu body ala2 model takper gak...tapi nak gak tempah ala2 vogue gitu....
Niler "baju rayer" ku 2 psg....dua baju kurung moden......lege dah siap....kalu tak aku nak pakai apa...tapi idak ler vogue ada manik2 bagai....simple jer...maybe aku bikin sendirik lah manik2 tu...lagi jimat...upah mahal tu mau dua tiga ratus...tak koser kau nak membazir bagai....pastu baju tu bukan pakai utk spesel occasion pun...aku nak heret p kerojer jer......

Oooo korang mau tengok baju rayer aku yek(mcmlah korang nak tengok)..mana bley...kene tunggu rayer ler ...baru leh launching...jgn aku tertembun sudah..mau tak muat baju raya aku ni....fittiing dia mmg santek...cuma takut badan aku ajer spoil....harus aku makan ciput2 nie..huhu..pastu gi exercise....hehe
Yang "tergedix" amik gambo tu aku ler...hehe...kak yati yg pakai baju kaler pink tu....mmg very the frenly....asal aku jumper mesti minah ni sibuk giler...

Sebenarnyer aku dok gatai anto lagi sepasang...kebaya labuh....siap cakap "kak yati kalu pakai rayer leh tak"...kak yati dgn selambanyer jawab " bley...kem slm...." sabo jerle"....huhu

Psst: kak yati sayer tulun pomot nie takdak komisen ka....hehe..bukan dgn ucapan raya...sbb masa jumper dia dah ucap...siap salam2 bagai....cuma tak cium2 pipi ler....kang batal poser...tp mmg aku tak suker pun style cium2 pipi ni....kalu family lain ler....salam2 udah2 ler...tapi kalu Mr Y cium sukerler...hihi...

8 comments:

Kaseh said...

waaaa baju raya eik.. besh2..taksabar nak tunggu ko launching baju baru nih..

Mimy Hamid said...

wallaweh ..aku nya baju raya tak amik lagi ni..kata hari rabu dah rabu jumaat plak..bikin aku cuak plak..aku nak nengok baju raya kebabom ko tu

Softtouch [Hanim] said...

wah dah siap bj sis...sy punya pun dah siap..tp xdelah vogue pun..maklumlah kan..hu hu hu...

xsabar nk tgk baju raye sis tu, mesti cantik...

selamat hari raya & maaf zahir batin yer sis...muahs

y@n@ M!B said...

kite pn ske gak slm cium2 pipi..tp dgn kaum hawa je la ye..huhu~

Ms AiReEn MoHd said...

wowwwwww tak hengat ko kan nok....weh kang buh n3 raya ko...wajib la ko kan..tak raya pun selambak gambo ko buh...raya kang lagik la berlambak..aku pun buh selambak gambo baju aku neh

niesz said...

meriah raye nie ek..
niesz pon tempah bj gak..
hope still maintain lg la..
hihi..

sis_nita said...

salam beb..

lama tak masuk sini.. kita cuti jap dari blogging..

niway..

selamat hari rayerr..

mohon maaf zahir dan batin..

nnti lepas rayerr kita jumpa semula di blogger yerr beb..

:)

Lady of Leisure said...

aku pun ala2 hilang skit mood, sbb 3 helai baju haku tak siap..
nasib baik ada 7 helai lagi.. wakakaka...sakan aku taun ni maklum la tahun pertama sbg somi isteri...tu yg pulun tu..