Klik Jangan Tak Klik

Monday, September 7, 2009

Tag From Mummy2Haqq

Walaupun ada entry nak update kasik layan ni dululer...best gak keje PH ni...

Tag dari MummyHAq....layan jerlah daripada takde entry baik adakan....hehe



2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini


1) Dia ni rajin update blog..mcm2 ada....
2) Mummy yg sgt selim..best body cam dia...tak yah diet2..
3) Our 5th anniversarry sama...
4) Mummy pada 2 hensem boy
5) Suker take picture gak...
6) Suker JJCM...tu yg buat aku leka skodeng blog dia

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

Aku pun tapi layan gak ler...mungkin ada yg berubah recently...copy paste tak rock lah kan...bulan poser tak baik cheating2...hehe

1) Aku dah kureng "hangen" semenjak bulan ramadhan ni...org buat aku marah pun aku cool ajer..alhamdullilah
2) aku dah lama tak "melalak" semenjak dua menjak ni....melakak tu ialah karaoke yer kengkawan...mcm tak minat lagi pun yer gak
3) Aku la ni cenderung pada "deko" ler pulek...
4) Aku sgt suker kumpul duit syiling
5) Aku sgt suker bercakap...yg jadik mangsanyer ialah Mr Y & my poposh...sampai Mr Y nak tngk TV pun aku tak kasik
6) Aku sgt suker mengemas...ker sbb nak raya ni...hehe
7) Aku sgt suker minum susu..sahur berbuka mmg wajib
8) Suker minum nescafe tp sejak poser ni cam tak addicted la pulek...
9) Sedang berjinak2 dgn bulu mata pelesu...kunun2 mau jadik mcm ROZITA CHE WAN...katanyer...hehe

4. Pilih 10 orang penerima award

Aku tak rasa nak TAG sesapa...tapi saper yg rasa dia takde entry tu layanla...dari biar kosong tak berupdate ni merupakan activiti yg sihat...kasi warm up sikit otak..kalu korang rajin update entry kuar "nuffnang" leh ler aku klik2...

Soalan-soalan tambahan - ni mmg ada ker or di tokok tambah...layan jelah....

5. Nama timangan – Posh76 (Alam cyber)...kak teh/mak teh(omah)..isma/is (kengakawan)....B (laki akulaa senang jer dia panggey aku kan...kekadang tersasul D...saper kah gerangan tu)

6. Anda seorang yang? – brutal

7. Insan yang teristimewa? – Family especially my parents & hubby

8. Lagu kesukaan? - sumer lagu aku suker...cepat boring daaaaa

9. Makanan kesukaan? – roti bakaq

10. Sikap yang membuat anda stress? – hipokrit & kaki kelentong...rasa cam nak panggg ajer

11. Warna kegemaran anda? – Purple kaler maaa

12. Benda mesti ada dalam beg? – Money & HP...dua mende ni takde wa leh balik omah p amik...especially hp..nyawa tu...cam lah ada org nak call aku...yer2 ajer..

13. Kali terakhir anda menangis? - Tengok citer drama Astro...citer apa tah...tp mesti citer yg ala2 kisah family...anak durhaka ker...bini/laki durhaka ker..aku ni kalu tngk citer sedey jer leh menangis teresak2...

7 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

tenkiuuuuu..hahahhaa..

sis_nita said...

heheh! beb.. betul laa.. time bolan pose ni kan.. kita pon cool jerr.. agaknyerr aura pose tu kan blehh turunkan darah marah laa.. :)

n.u.r.u.l said...

mak teh sama dgn aku ler...suke tgok cite sedey2 pastu nangis spai melelh ingus kan?

ida sazarina said...

hmmm..
kakteh n makteh juga ye??
same la kiter..

POSH76 said...

Mummy2haqq~u are welcome..hehe

Sisnita~betoi2 hopefully menten ajer...lagipun penat jer marah2 ni...suke hatilah komer hehe

POSH76 said...

Nurul~yess ada geng...kita serupa...hehe

betul2 biler somi tanya mana ada ...selsema lah...cover malu...hehe

POSH76 said...

idasazarina~ada geng lagi...hehe