Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 2, 2009

Ramadhan Giveaway By Zue Art Creations

Macam tau2 ajer aku tgh giler "mendeko" ni...skodeng punyer skodeng sempat gak ler layan satu contest..
"Ramadhan Giveaway By Zue Art Creations"

..aku kalu contest senang2 cam gini aku layan ler...hehe..aku jumper contest ni kat blog mummyalyssa...sajer suker2 kan...

Korang pun mesti suker tngk hadiah yg Zue ni nak bagi...kelasss

Tapi aku suker cabinet tu...mcm ler konpom menang...hehe...tapi mmg cantikkan...korang pun apa lagi meh ler joint sesama...nak2 si InaAchik..dia ni mmg murah rezeki...selalu jer ada "ONG" biler masuk contest..ko masuk on behalf leh...hadiah nanti kasik aku ler...hehe

Saper2 berminat senang jer ikut langkah2 berikut....hehe

3 easy ways to win Ramadhan Giveaway :

1. just leave your comment about this post and don't forget to leave ur blog nama /email

2.make a post about this giveaway in your blog and link back my blog

3.u may enter as many comment as u want ,the last date of entry is on 22nd Sept 2009, and i'll announce it on 25th Sept


Psst: Takdelak mana2 blogger nak buat contest tuceng tercumil ker..tertembun ker...hehe kalu ada leh aku dgn LOL masuk..hehe

15 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

wah wah...aku pun nak join tapi naseb selalu tak ong maaa.....beli sendirik lambat tahun lagikakunak beli okeh...hehehehehehe...ko masuk under naem inaachik(ina popia)adiah kasik ko..then anto umah aku ehhh...bleh gitu...ade lak aku kene cakau ngan kucin ko ni kang...kekekekeke larikkk

Dee said...

cantiklah lemari kabinet tu..senang je eh contestnya..good luck!!

Dee said...

x sure dh komen lum..apa2 pun good luck!!

Mimy Hamid said...

aku lg tak der ongg..eryn tak de ong??..konpius jap aku...manyak le..menang banyak aku tgk kt blog...macam2 hadiah nya..aku pn terpikir buat la contest tudung tercumil tertembun ke ek..

POSH76 said...

Eryn~tu ler pasal sama ler dgn aku tak se ONG InaAchik...hehe...dapat pun ada ler skalik tipis saguhati...

baguih betoi hang nyer idea..suker sgt dgr...mmg aku nak courier tuceng tembun aku gi omah ko...hehe

POSH76 said...

Dee~ Sis u masuk laa...mana tau ada rejeki...i sng camni leh ler masuk...cuba yg susah2 tak koser I..hihi

amik ko sampai berdouble2 komen...tq

POSH76 said...

MimyHamid~hang buat ler contest tu...hehe

Aku pun tak brp nak ONG...kena mandi munger laa...hehe

ida sazarina said...

sis....
gud luck ye...
kiter xnak join ar..mesti tak menang nye..huhuhu~~

hang nadim said...

perrr...aku pung nak nak buat contest la.. hadiahnya tiket pergi dan balik Bas Ekspres traNasional ke kampung aku..hehe

Iena said...

uhuk3... sesuka suki hati yer duk mengumpat ngumpat aku kat sini... bak sini pahala pose korang smlm kasik aku... :)

xper, kali ni aku x masuk... kasik ko ngan aireen jerk. kang aku masuk dah tentu2 kabinet tu aku yg punya!!! blagak siot... hahahhhaahaaa...

POSH76 said...

IdaSazarina~Thx sis...ala lum cuba lum tau...hehe

POSH76 said...

HangNadim~buleh2 tp kg hang kat mana..kalu kat melaka ker...ganu ker wokeylaa tu...hehe berbaloi...

POSH76 said...

Iena~ngumpat bende baik adalah dihalalkan...hehe..jgn marah batal poser kang...

kalu ko masuk utk kitaorg leh...itu hadiah kasi aku...hehe..sbb nak ONG ko tu..besar pahala kalu tulun kengkawan...hehe

Delimasari said...

dpt kabinet - contest ni
mmg cantik utk raya nnti..

POSH76 said...

Delimasari~mmg lawakan....kalu menang kan bess..hehe