Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 8, 2009

Macy VS Maxi

Reminder yoyo ajer..camlah visitor aku leh mencecah dgn ajaibnyer 10,000...korang jgn luper lak "print screen"pastu anto kat email aku...nanti aku leh kasi hadiah rayer...tak pun duit rayer...takpi konpom lah yang berkaitan dgn rayer...tp bukan "antu rayer" yer...hehe

Today aku tak mo citer pasal makanlah...ada yg tak tahan godaan..hihi..kita citer pasal deko lagi yer...semangat tul nak raya...padahal baju raya tak beramik lagi...entah apalah jadi dgn baju raya aku..jgn spoilt sudah...huhu

On weeked pi MACY lagi...tp ni cawangan yg kat sg besinyer...besar tu...leh main keja2.....tak habis2 p sini...aku mmg suker pi sini...kalu suruh "berumahtangga" kat sini pun aku suker...hehe....dok sibuk cari "Wing Chair" utk rayer katanyer...tak pun saja nak cuci2 mata....bukan dgn mata2 aku skali cuci..kasik korang gak mjamu mata...

tah yah tngk model yang terlebey sudah tu...fokus pada furniture & design yg lawa sgt tu....manalah tau kot2 ada yg nak mendekorasi kat omah..leh ler mai MACY.....bess o....reger pun berpatutan...tp tungguler masa sales...kalu tak tercirit gak...hehe...tp kalu ada budget apa salahnyer...mmg berbaloi...hehe...kan "RUMAHKU SYURGAKU"..jadi make oberkan lah umah anda...
Harusla "cik posh" berposing dulu...amik ko dgn belon2 tu aku nak letopkan...hehe

Dining...santeknyer...aku suker sgt chair kaler purple tu...ala2 zaman english dolu2...Koleksi wing chair...suker sgt sbb english style...aku dah phening mau pilih mana satu..Mr Y allergic dgn munger aku lak nak munger....
Set sofa pun lawa giler....empuk lak tu...rasa cam tak nak bangun nak tido terus....
Lampu2 pun lawa gak...mana satu nak beli ni...huhu
Lukisan kat sini pun lawa gak...
Berbuka makan KFC ajer...saper suruh perabih duit kat sini...hehe..tp mmg lawa giler2...nasib baik aku ni tak baper nak kayer...kalu tak dgn kedai2 tu aku borong...wakakak...aku takyah ler letak apa aku makan...cam ler korang tak pernah makan kfc....hehe

Psst: Ya ampun ingat bulan poser idak ler aku nak menggedix posing2..tapi tak leh tahan tngk props yg ada dok melambai2 amik2 la gambo..hehe...layan jerlah yek..tak suker tulun tutup mata...jgn tngk aku tgk ler props2 yg aku tulun promo tak barbayo tu...

37 comments:

damiqula said...

rajin betul ko pegi macy ni ek.haku tak berani masuk.boipren aku kate,tempat org kaye jerk haha

Dee said...

aku dulu gi macy rasa suma brg cantik..pastu rasa suma brg mahal..hahaha..

psst..mesti aku x dpt captured 10,000 tu..huhuhu..

makdara terdiva said...

mmg malatops!..yg nolong iklan tu pun laaaagi malataps..ahaks!

ieda said...

ISH2 .. NIEH BUKAN MUUU NAK TUNJUK PERABUUT YG CANTIK2 NIEH BEB .. NIEH MU YG POSING MOSING NIEH ...

DAH NGALAH MODEL PERABUUT DAH HAAAA
HEHEHEHHE .. BEB CUNN ARRR POSING LENTOK2 TUH .. DEN NENGOK POSING2 MUU JERK .. X NENGOKK PUNNG PERABUT2 TUH .. WAKKAKAKKA

Iena said...

aku x nmpk pon perabot tu... aku nmpk ko posing jerk... hehhee...

gile r ngko... beli sofa raya kat MACY tu... bila nk show off nyer ni??? nk nengok...

mama tisya said...

wah byk posing kt perabot2 ye..i like wing chair...maxi tu pn cantik..org kurus sesuai pki..kalo org berisi sure ingt peknen lak...

nanti ku wt entry khas utkmu psl deko umh mamaku kasi ko cuci mata ye...heheheh

aRe_uDear said...

amboii berposing sakan nmpak yangg...

Softtouch [Hanim] said...

suka mendeko rupenya sis nie...
xpernah pg macy pun..mesti mahalkan barangannya...thanx sbb sudi share pic...pose xpose ker posing tetap posing k...:)

Lady of Leisure said...

wah slim la ko ni..
ni yg aku semangat nak kurus ni..

mama tisya said...

ku dh dpt capture visitor ke 10000 sila check email ye...ehhehe

Azmiezas said...

Syok la nengok Posh posing sakan...jadi tertarik pulak nak gi jln2 kat Macy...(coz modelnya pandai ambik shot...)..he..he..

sis_nita said...

beb! suka taw nengok rambut kamu.. kita tak dan nak sampai panjang cenggitu.. :)

ida sazarina said...

uiks...10,000??
besh nye??
kiter sehari bape kerat jew sis..
sdangkan kiter yg slaloo view..
tp idok mengena lak pd tempatnye...huhuhu~~

Lybeau said...

makin cantik POSh.... thumbs up

y@n@ M!B said...

waa..syoknyee bli furniture br..nnt rmh bau kedai je..huhu~

abang besi said...

lawanya tuan umah...leh jd model deko deko deko nie..hehe....cntik bckground tuh....

Ms AiReEn MoHd said...

babe apsal gambo ko jerk...gambo laki ko mn ...sian dieko tak mo amik gambo die pun...sesekali mehaku tgkl laki ko lak nok...

emm aku tak yah deco pasal duk pun umah sewa..kalauumah aku sok baru aku deco...skang nan ado duit nok...terkapai kapai nak idup ni hah...tulunnn tulun bak seposen

POSH76 said...

Damiqula~Aku mmg suker masuk...kalu tak beli pun cuci mata pun jadilah ..hehe

Mana ada tempat org kaya...sumer org leh beli janji ada ongkosnyer...hehe

POSH76 said...

Dee~Tu sbblah kene tunggu "SAles" kalu tak mana mampu...hehe

lum cuba lum tau..hehe

POSH76 said...

Makdaraterdiva~bertambah meletop2kan....hehe

POSH76 said...

Ieda~kasik canlah mau jadi model iklan perabot...hehehe

POSH76 said...

Iena~huiish penat jer aku posing dgn perabot2 tu....hehe

nanti nak raya baru kasi tunjuk...hehe

POSH76 said...

Mamatisya~mmg dah tebiat lagu ni...pantang tngk mende lawa2 mesti nak bergambo...hehe

Takdelah sumer leh pakai janji kene gayanyer...hehe

Thx nanti leh sayer skodeng...hehe
Tapi mmg lawa sgt umah ur mum..i like kelaaas

POSH76 said...

ayudear~nak mmg tebiat lagu ni...mesti nak posing2...hehe

POSH76 said...

Hanim~Suker banget...i p masa sales jer..kalu takde sales tak pi nyer..tak mampu...huhu

posing tu ttp wajib...hehe

POSH76 said...

LOL~mane ada selim...nak kene kuruss lagi ni...huhu

marilah sama2 kiter mendiet yek...hehe

POSH76 said...

Mamatisya~nanti sis hantar details yer...saya anto hadiah rayer yer...hopefully u suker dgn hadiah yg tak seberap ni yer...hehe

POSH76 said...

Azmiezas~pilah best tau...mesti lepas ni u pun suker gak...hehe

POSH76 said...

IdaSazarina~Takper nanti ada lagi...insyaallah...hehe

POSH76 said...

Lybeau~tengoklah saper mentor nyer....hehe

POSH76 said...

Abgbesi~kasi canlah syiok sendirik jab..hehe

POSH76 said...

Aireen~laki aku mmg tak suker amik gambo....adalah gambo laki aku kat entry2 yg lepas..hehe...dia suker jadi cameraman ajer...hehe

nanti rumah ko sendirik baru ko touch up..ala rumah sewa ko pun santek beb...hehe

POSH76 said...

Sisnita~Tq sis..naper susah terus potong ker...susah jaga rambut panjang ni...nak treatment jer memanjang....nasib baik buat sendirik...hehe

POSH76 said...

YanaMib~mana ade soping sikit2 ajer....hehe

Mimy Hamid said...

tokey macy tgk terus sign kontrak ko jd duta macy..buleh gitusss

POSH76 said...

MimyHamid~Yolah tu...cutting wa terlebey la beb...hehe

Kaseh said...

kat macy mmg lawa2 menikam jiwa tapi harga dia pun lawa2 gak.. akupun cam eryn la.. natila tuggu da kawen sok ada umah sendiri baru aku mekap umah aku..hehe la ni dok ngan mak aku..malas aku nak tukar2 barang.. bila cucu2 dia balik..tunggang langang gak jadiknya umah ni wakakka tapi ko makin lawa la babe...siyesss