Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 9, 2009

10,000 Visitor

Alhamdullilah and "Tahniah" pada MamaTisya sbb jadi aku nyer visitor yg ke 10,000..kecoh ajerkan macam la yg ker 100,000 ker 1,000,000 ker...hehe takperlah sekurang2nyer aku vangger dgn blog aku sendiri walaupun baru still "baby" lagi sudah achieve visitor seramai ini...tapi aku achieve mende ni pun sbb korang yg sudi "support" aku supaya aku terus menghapdet daily without fail...camner aku sibuk aku tetap usahakan utk cari bahan supaya korang sudi nak baca or tngk entry aku...hehe

Nak2 pada yg tulun klik2 iklan nuffnang aku...syukur alhamdulllilah....

To MamaTisya nanti sayer antor hadiah "raya" tu before rayer...insyallah..harap terimalah hadiah yg tak seberapa dari sayer ni...anyway thanks sudi jengok blog sayer....hehe

Psst: 09.09.2009 adalah nombor yg sangat cantik...kalu tak poser ni mesti ramai yg gi kahwin....non muslim bulehlah...hehe

7 comments:

Lady of Leisure said...

posh,
untuk kawan poposh seperti arri n molly yg cute takde ke hadiah.. wakaka..

arri nak hadiah baju melayu teluk belanga.. molly nak hadiah kebaya somerset bay..

wakaka

sis_nita said...

tahun 1999..

9-9-99 - tarikh sedih dalam idup ku.. :(

tahniah pada mama tisya yerr..

T.H said...

yes very nice number :)

T.H said...

congrats on 10,000 visitor :)

y@n@ M!B said...

sbnrnyee xde ape nk dikomen kn..tp sbb tarikh hr ni 'shantek' sgt, so kna tgglkn komen kt seme n3 yg dipost hr ni...hua3~

congratz la jd flwrs ke 10,000 (eh fatotnye congratz kt mama tisya la kn..hehe..)

camat berpose...peace!! \/(^_^)

mama tisya said...

yahooooo sy menang....mcm ler menang moto..hehehe tp akk suka dpt capture..alamat dh send ..tk sbr tgu adiah...ehhehehe...kena cpt antar tau kn akk blk kg...kekeke

zura@iwan said...

wahh...sudah ada visitor yg ke 10,000...tahniah mamatisya...