Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 25, 2009

Same TAG from different Bloggers

Aku sgt gumbira sbb new mgmt kasik aku balik awal 4.30pm..."new mgmt yer" bukan "current" punyer...cam jakun sikitlaa sbb selama ni aku tak pernah dapat balik awal...ada ker dia kasik balik kul 5.30pm...Orang tak poser mmg tak paham camner perasaan kaum muslimin berpuasa...

Takdenyer "kantoi" apa pun....Kantoi TAG ajer...bukan aku tak suker buat...tapi time is limited...tak koser aku nak kumpul bnyk2 baik aku buat la ni...sementara "alien" ni takdok...hehe..tp aku ucapkan tima kasih gak ler sbb ko "TAG" aku..yg penting ingatan tulus ikhlas dari 2 beautiful bloggers Lady Of Leisure (aku suker dgr lagu meronggeng kat blog dia) MakDaraTerDiva...hehe

1. Anda rasa anda hot?
Hot la jugak tngk situasi apala...idakler hot memanjang......hehe

2. Upload gambar kesayangan anda...
3. Kenapa anda suka gambar ini??
Takdeler kesayangan pun... bg aku sumer koleksi gambo yg aku ada sumer pun aku sayang...hehe....1st time pakai bulu mata pelesu...org pakai aku pun nak pakai..padahal bukannyer reti pun...hantam sajalah labu...Mr Y dok tego..."bulu mata tu cam nak tercabut jer"...aku buat bodo jer...menten konpiden yg bulu mata aku hokey...hehe

4. Bila kali terakhir anda makan pizza??
Dah lama tak makan rasanyer berbulan2 sudah...sbb tiap kali Mr Y ajak aku mesti tolak punyer...lagi satu aku meme tak suker pun....tak tau naper...takutkan kalori pun yer...takutkan ayak gas pun yer....pastu aku rasa baik makan roti ajer...hehe

5. Lagu terakhir anda dengar??
Lagu Rabbani...bulan poser kan...haruslah dengar lagu2 nasyid...

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
Aku nak p solat zuhur sat...

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
Posh bukan Poposh yer...

8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan...saper lak aku nak kantoikan ni....

1. JebatDurhaka
2. Cintamanisz
3. La Dolce Sazarina
4. CikNomi
5. JayDamien
6. BigGirl

****Siapa no.1 kepada anda??
Kawan blogger tapi aku suker dia nyer lawak...wakakaka...lawak ker..

****Bagaimana pulak no.3??
Blog dia santek...pink kaler

****Pendapat anda pada angka 4??
Blogger yg suker mendiet gak ni...dgr selim sudah...hehe

****Kata sesuatu tentang orang no.2??
Suker tngk picture kat blog dia happening...hehe..ada anak teruna yg hensem gak...hehehe

Penat dah aku mengetag..tulun ler buat yer...hehe

15 comments:

ikiqzana said...

wah rajin ko wat tag.. jgn kumpul2 bnyk2 nnti malas nk wat.. mcm aku la..hehehe..

POSH76 said...

Ikiqzana~aku tak suker keje bertangguh2 ni...hehe...aku pun maless gak tp susah2 depa TAG aku...harusler aku buatnyer...hehe

amacam business...hehe

Cik_Nomi said...

jap.. cik nomi tu aku kah.. ko ni kan.. kalau bab2 gambar je mesti bagi aku kan.. saje jee..

aku akan jawab tp aku simpan dulu k.. hahaha..

nanti aku nak baut pendedahan indentiti.. kahkahkah.. baru suspen..

tapi kalau tibe2 aku rase nak jawab, aku jawab je..

(hehe.. dah dapat idea dah)

POSH76 said...

Cik Nomi~

sajer jeles sbb ko dah selim hehe...aku mau tngk ko nyer new look...hehe

takdenyer nak simpan2...sikalang buat...takperlah janji ko mau buat...hehe

Lady of Leisure said...

posh memang hot...
kalau ada tag lagi jangan lupakan daku ye...
:P

hang nadim said...

rajinlaa POsh ni...jangan lupo hantar kad raya tau...hantar kat opis hang nadim tuu..

jebat_durhaka said...

posh...tag ni aku da buat dulu la, takkan nak buat second time heheheheh sowey

Iena said...

aku x pernah pakai bulu mata palsu kecuali di hari persandingan ku...
bulu mata sendiri kalo ditempek maskara pon aku dah x larat nk tampung... inikn pula bulu mata palsu... he3...

Dee said...

rajin2lah buat tag eh..akak ko ni dh malas..hehehe..

Abrahyn said...

hye babe...thanks for dropping by at my blog ye...wah...syoknyer dpt balik awal...leh ready2 utk masak berbuka :D

BigGirl said...

bulu mata pelesu tu x nmpk sgt, lenkali kasik close up k.nk tilik2 jugak.hehehhehhe
nnti i wat tag nih, insyaAllah =)

n.u.r.u.l said...

lawak le muke ko tue...ko teringat kat aku ek..mekasih byk2...ahaks

POSH76 said...

LOL~Asal aku mengetag jer nama ko tetap menjado pojaan atiku..hehe

HangNadim~hang ler anto dulu....nanti baruler sis pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas...hehe

POSH76 said...

Jebat~Takper bro wa mana lalu jer dlm pale otak terus wa taip jer...hehe..itulah tanda tulus ikhlas...chewah

Iena~Bulu mata hang santek & lebat tak yah pakai ler...aku ni bulu mata ciput jer...tingin gak nak melaram cam artis...wakakaka

POSH76 said...

Dee~ Dah di tag layan jerla...walaupun bz...hehe

Abrahyn~itulah pasal tak larat ler nak buka dlm keta cam tahun2 lepas...hehe

BigGirl~Nanti2 I beli yg betul2 panjang & melentik lentik baru kasik close up...hehe..baju jer nak belajo pakai bulu mata...tp tak pandai2 gak..huhu

Tq buat tag tu...hehe