Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 27, 2009

Rindunyerrr

Sebelum aku blah p meeting...saja mau kasik tau rindunyer nak update blog...and jugak nak skodeng blog2 korang...

Muka tuan takde letak muka poposhla...ari ni aku akan berbuka bersama dgn new mgmt....tngkler kalu aku berani nak amik gambo...hehe...rindu kat Mr Y gak...sian dia buka sorang2...I miss you laling...hehe

Maaf gambo cekci cikit..dia tension pasal nak "bersahur"..

12 comments:

Lady of Leisure said...

haha.. cute giler..
arri pun suke duduk mcm tu..

MuMMy 2 Haqq said...

hehehe..comel itu meooww..

Dee said...

i pun rindu kt posh ni..x mai jenguk lama dh..

ikiqzana said...

bz betul ko posh.. xpe nnti dh free bole aktif balik ye..

Mimy Hamid said...

poposh awat gitu..sedeyyy tgk...poposh lapar ek??

░♥si lampu neon♥░ said...

sgt comel..

Kaseh said...

kenapalah poposh ni gebu giler...geram aku tgk lar.. kau bg makan apa eik posh?

iNa said...

salam sis posh..
selamat bepuasa.. :)

geraugebang said...

Salam kenal dari kak gerau.Memang cute. tapi perut terbosey la. ha ha ha.

jebat_durhaka said...

bz ko sekarang ni ek posh, patut le lambat jek update blog ko ni

Softtouch [Hanim] said...

cutenya poposh duk mcm tu..nmpak bulat...

n.u.r.u.l said...

weiii..nape ko duduk kan c poposh mcm tu...skit pinggang die...uwaaa.,