Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 28, 2009

Buka Puasa Paya Serai PJ Hilton

Salam kengkawn...kan semalam aku berbuka dgn new mgmt...jadi kasik korang cucik mata jerlah...ingat nak ler bargambo sakan..amik ko Dato' yg will be our future CEO tu betul2 duduk depan aku...alamak potong stim betullah...aku ingat amik pot kat hujung2 kire save la...skali amik ko mati kutu & terpaksala control ayu kunun2nyer...

Dato' belanja buka puasa after meeting kat PJ Hilton...bnyk betoi variety of food....tp aku ni bukannyer "big eater"...lepas tu VIP lak duduk depan aku...alamak lagi ler kene kontrol....kat sini reger buka puasa after ++ RM102...tapi makanan kat sini mmg bess...sbb dia bnyk variety of food yg lain daripada yg lain..

Ni jelah yg mampu aku snap...tp kalu p dgn opis collegue baru ler leh enjoy sakan...dok bersila pun k...ni yg pi pun selected person jer....takleh ler nak enjoy sgt...kang terkejut lak dato' tu...hehe..siap jumpa Azhar sulaiman & ex menteri sheikh fadzir....tapi idakler aku amik photo diaorg...susahler nak snap...huhu
"oyster" tu fav aku.....tapi idakler makan bnyk pun...
This is my 2nd round....
Last "desert" aku suka sgt marshmallow letak chocolate tu....yummy...nak amik bnyk segan ler pulak...kalu p dgn Mr Y...mmg aku enjoy giler2 the buffet....sumer pun aku nak rasa...tp bukannya aku tak nak layan lagi tp mmg aku dah "full" giler....
Last skali..."boss" aku entah apa mimpi dia tetiba nak buat "cendol" utk aku....tapi tak habis pun ...maniss sgt.....dlm pukul 9pm baru aku blah...

Psst: Thanks to Dato A sbb treats us.....murah rezeki...nanti leh ler belanja lagi...hehe..kalu korang ada budget...PJ Hilton, Shangrila & Equatorial is the best buffet...tapi cam aku mmg semedangnyer takde budget...kalu org belanja oklaaa...eee tak koser aku nak belanja bnyk bab makan2 ni....baik aku beli baju raya lagi bagus...kalu org belanja takper...hehe


18 comments:

ikiqzana said...

posh.. best nyer dpt mkn kt situ.. mmg kt paya serai bnyk pilihan mknn.. sedap plak tu.. aku last mkn masa g kursus ari tu..

Lady of Leisure said...

beb, aku baru jer pekena buffet bukak poser kat klgcc, ada lidah lembu bakar.. mentekedarah giler la aku jawabnyer..

woo, pj hilton ada oyster, best nya.. ramai tak org?

isk ko ni kontrol ayu lak, kalau aku la, mmg aku balun 84 kali round.. miahahahah...

Mimy Hamid said...

beb aku tahun lepas bersahur kat sini harga tahun lepas RM35 tak tau lak tahun ni baper..tp sahur best layanzzzzzzzz

Ashikin said...

yayy mkn besooo org belanja alhamdulillah. len kali kalo nk duduk mkn tu, tarik sume geng2 dok kat keliling kita. secure tempat duduk kita, kanan kiri n depan. kan dah terkontrol2 :P

kalo aku la kat tempat ko tu. aku mkn tu mkn tp nanti aku jd clumsy x bertempat. rasa mcm dok dpn org yg kita 1st time nk dating gitu. ahahaha.

Kaseh said...

kt paya serai pj hilton mmg besh. Aku br nk bodek adik aku banjer kt sana. Food kt situ mmg mabeles. Dolu aku makan x hengat diet, tp rasanya skang pun sama kot. Hahaha takla , .insyaALLAH aku control mkn gak nati. , :p

CoCo said...

posh.. cektnya makan... kalau me lah mesti penuh plate tu pastu asik meround and tambah tambah dan tambah... oh ye lah control ayu eh ehehehe...

Abrahyn said...

PJ hilton mmg best!!! wah...sakan makan ek... :P

POSH76 said...

Ikiqzana~mmg best tapi cam tak puas lak..kalu p dgn geng sendirik best ler...hehe

POSH76 said...

LOL~aku tak pernah makan apa2 yg berkaitan dgn " lidah ni...adventure la ko ni hehe

tu yg fav aku tu...hehe..tak sumer hotel ada...tp sesuai ler dgn reger...ramai giler full house...mahal camtu pun org sanggup bayar..kalu aku idakler...hehe..org bayokan takper...hehe

keneler control beb my new CEO tak mesra alam lagi...hehe...

POSH76 said...

fuyoo bersahur kat sini...tak pernah aku bersahur kat hotel...hehe

POSH76 said...

Ashikin~ beb I mmg dah pilih pot baiknyer...mana tau dato ni tetiba nak duduk depan aku...aku ingat mesti dia nak dekat kerusi yg utama ada sarungnyer....tak dapek nak tulun...takper janji aku dapat makan "oyster"

POSH76 said...

Kaseh~mmg besss giler...tapi still the bess tak cayer p lah...kalu ko jenis enjoy food...mmg first class beb...

POSH76 said...

Coco~i mmg not big eater...rugi bawak i p buffet...tp i suker buffet...sbb sumer mende leh testing...bukan kroni...kalu kroni dah duduk bersila..hehe

POSH76 said...

Abrahyn~makanan mmg best tp tak enjoy sgt sbb makan dgn VIP...huhu

Iena said...

amboi... hari2 buffet ko yer... kalo aku yg nafsu mkn membuak buak ni br kena... bln pose org makin kurus... aku bertambah tambah tembun nya...

damiqula said...

teringin gile nak buke kat pj hilton.shangrila memang sedap gile la tak leh nak celen.tapi ramadhan die 120++ melampau giler

POSH76 said...

Iena~Tengah ada ni rejeki ni beb...untung kalu ajak ko...hehe
beb aku pun dok riso gak berat aku cam naik jer...huhu

POSH76 said...

Damiqula~tuler pasal..ni pun sbb org belanjer...kalu tak...tak koser leh dapat baju sepasang...hihi