Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan 1430H/2009

Assallammualaikum semua...aku masih dilanda kebizian yang teramat...so sementara aku lum masuk "meeting" lagi afternoon nanti..baik aku amik kesempatan untuk ucapkan " Selamat Berpuasa" kepada sumer kengkawan blog termasuk kaum muslimin & muslimat sumernyer...

Semoga Ramadan kali ni lebih bermakna & diberkati Allah s.w.t ...aku juga ingin memohon maaf sempena bulan yg mulia ni sekiranyer melalui "blog" aku ni ada yg terlebey sudah...(raya nanti mintak maaf lagi)

Maybe bulan poser "blog" adalah update tapi tak ler "hot" sgt bersesuaian dgn bulan ni...mungkin bnyk citer pasal JJCM laa...especially weekend "buka poser"...weekdays dah buka kat umah...weekend nak ler rasa "buffet" makan kat luar pulak...hehe...kalu korang ada list "buffet buka poser 2009" bg tau yer....aku nak survey tak berkesempatan....

Tp kalu aku tak update tu mmg aku bizi dgn company nak transfer...so aku kene betul2 fokus dgn my new management ni...bnyk mende aku kene buat...tp aku akan cuba luangkan masa utk p melawat blog korang sumer....insyallah...

Walau sesibuk mana pun aku tetap nak "kejar" kerbekatan bulan ramadan ni...insyallah mintak2 dapatler habis 30 juzuk alquran...amin...

Inilah antara kad2 ucapan ramadan yg aku dapat...tima kasih berbanyak2 utk korang berdua...Ieda


BroJebat

Time kasih jugak pada kengkawan sbb sudi anto wish ramadan kat aku.....
Psst: Kurangkan tidur dibulan ramadan ni yer...nanti penat jer puase...hehe..saper2 nak keep slim berpada2 la biler waktu buka poser tu...hehe..yang penting jgn membazir....Amin amin ya rabbalamin...

16 comments:

neezareef said...

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..

Softtouch [Hanim] said...

selamat berpuasa utk sis sekeluarga dari sy sekeluarga....

Ella said...

selamat berpuasa fren..
maaf zahir batin..

POSH76 said...

neezareef~samalah kite..tq

Hanim~u tooo & family...tq

Ella ~Thx ...take care u pregnant kalu tak larat jgn poser tau...hehe

n.u.r.u.l said...

selamat bpose buat ko 1 family... alhamdulillah krn kite msih d beri peluang utk menunaikan rukun islam keeeee....3 ni.

miela77 said...

Salam..rindunyer..rasa cam lama x g blog ko..bz eh..x pe..keje lg penting..blogging bila perlu je..

Salam posa gak dari k.iela...moga kita memperoleh keberkatan di bulan yang mulia ini..insyallah..

Oh ya..k.iela tgh cari ejen tuk pasarkan Antivirus H1N1... mmg berkesan..terutama pada yang ada anak kecil..klu minat nak beli tuk guna sendiri atau jual kat kengkawan, email k.iela ye..Miela.77@gmail.com

@--- Sueanne ----@ said...

salam ramadhan gak sis..
smoga bln pose ni kurangla kebizian sis tue..amin..:p

Cik_Nomi said...

nak habis 30 juzuk gak...sama2 okeh!

hmm..ko ade mintak maaf kan?..okeh3.. aku maafkan..=p

ikiqzana said...

selamt berpuasa.. semoga amalan kita semua diberkati oleh NYA...AMIN

dari zana sekeluarga.

Cik_Nomi said...

nak habis 30 juzuk gak...sama2 okeh!

hmm..ko ade mintak maaf kan?..okeh3.. aku maafkan..=p

CINTAMANISZ Lite said...

Selamat menunaikan ibadah berpuasa di bulan Ramadhan ye Posh..(amboi..pjgnya ucapan, kehkehkeh)

Juga hepi anniversari..semoga berbahagia selamanya..

Rinna said...

Selamat Berpuasa Untuk Posh Sekeluarga..

Lady of Leisure said...

posh, salam ramadhan to u and family..
dan happy anniversary..
:)

Ashikin said...

posh,

hopefully azam posh tercapai k. sery pon nk cuba gak khatam.. insyaAllah..

thn ni raya mana posh?

hang nadim said...

salam buat POsh...lama tak jengok sini, Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Maju jaya dalam kerjaya yang baru nii
sekian terima kasih

Mimy Hamid said...

selamat berbuka pose beb...kasi tunjuk skit apa ko buka..jgn buka baju plak...ahhaha