Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 12, 2009

TAQWA

Hi kengkawan actually aku betul2 tgh bz sgt sampai idea nak update blog pun ketandusan.....nak baca blog2 korang pun takdak masa....apalah citer korang yek....so aku update jerlah p dinner malam tadi...KEDAI MAMAK ler pulak...nama kedai mamak ni TAQWA...kat area umah aku jer ..udah tak tau nak makan kat mana...ingat nak p GROUP BASE...hubby lak ada hal...takut tak sempat...

Sebelum order gambo tuan blog mesti adanyer..walaupun muka cam tak nak senyum...layan jelah...pakai baju kurung tu..kan khamis malam Jumaat..company aku mmg cam gini...ikut org putih...on FRIDAY lak kasual..entah apa2 tah......potong setim tullah mamax kat belakang tu..nak gak enterprem...

Actually aku takdok selera nak makan...entah kenapa...maybe stress...tak habis2 stress..yelah tension bila company aku confirm pindah...eee tak suka...jauhlak tu......huhu
so order jerlah TOMYAM...dah lama tak makan asik dok layan KOPITIAM...tp tak habis gak...

Hubby beselah selera sentiasa......nasi goreng paprik...tanya kat aku takkan order tomyam ajer...oderla mende lain...eee tak mo lah aku kang membazir bukannya makan pun...aku adalah cuit sikit...

Tak sangka lak kat kedai mamax ni pun dah ada KELAPA JELI...ingat kat MELAKA jer ada...hubby kata sedap...ingat nak order utk PIL...last2 habis daa.....aku tak jamah langsung...kalu takde mood...selera pun gone...tngk jelah dia makan...

Korang layan jelahh...

8 comments:

Rinna said...

Wah control ayu ekk..sebelum makan.. :)

POSH76 said...

rinna... itu mende wajib...hahaa

Iena said...

tgk tajuk, aku igt ko dah insap ker aper...
skali mkn kat TAQWA. hampes!!!

stress erk... ksiannya ko darling...
hope everythf 'll be fine k...
beselah tu...
muaks!

POSH76 said...

iena....kureng asem ko..aku dah lama insaplah....hehe..tak percaya ker..

stresss aku tak mo pindah kerje bley

eynda said...

Mati-mati ingat entry tazkirah kekekeke...rupanyer nama kedai mamak :-p

POSH76 said...

eynda...sajer jer wat suspen...hehe...aku dah takde idea nie...

iena said...

lorh...nape takde selera plak nih sis...sy plak yg terliur tgk tomyam tu...harus lunch nih p carik tomyam...hehehe...

POSH76 said...

iena....stress beselah mesti takdok selera....the best part leh ler turun sekilo...