Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 12, 2009

Rimmel

mau citer pasal lipstik pulok...aku sebenarnyer dok cari concealer last2 tak jumpa yg berkenan...dah start nak tukar brand lain laa tu..bese aku pakai cliniquenyer...try kat SASA...mcm2 yg dia dok pomot kat aku....cinonet pun mahal..tak koser aku nak belilah...concealer ajer...aku tak suka pakai yg mcm pensil tu leceh...nanti kena sharp2 ...last2 aku beli lipstick ...tingin banget nak kaler ala2 artisla kununnyer..apa pink purple...tryla brand ni

Ok per Kate Moss....tapi murahnyerlah...yg penting aku mmg tk suka yg kilat tu...kang bibir aku jadi cam negrito...so lite udah ler...natural beauty katanyer...hehe...mcm branded tapi murah ajer...oklaaa tu...

Dah terlebih rajin tu yg rajin update ni...

4 comments:

Iena said...

stress ko dah hlg erk??? gud2. welcum back dear!

brape gak murahnya tu? nk tau gak...
semangat tau bunyik murah2 ni!!! :)

POSH76 said...

iena...sbb kolahh...terus aku lupa stress aku ...hehe...

after less dalam RM16++ ajer...murah kan....aku rasa kalu ko pakai mesti cun punyer sbb ko kan kaler putih...

ieda said...

oit .. mu tgh stress ker ...

heheheh cayuk2 lah stress punn dan layiee beli lipstek ...

yihaaaaaaaaa lembut warna pilihan koo

POSH76 said...

ieda..nilah ubek stresss..hehe...stress punmau kasik cantik...