Klik Jangan Tak Klik

Thursday, June 11, 2009

kecoh ajer

Takde apa mau update tapi still mau cirita jugak...lega hari ni sumer selesai...walaupun bermcm dugaan menimpa...tapi slowly aku picking up...alhamdullilah HP wa sudah hokey lah pulak...magic ker mandrem ker tak taulah..sbb biler nak amik gambo tibe2 takleh & kaler dia mcm pelik2...tapi petang ni oklah pulok...dahlah pg tetiba jer ada org bg tau yg no tepon aku ada tepon2 kat tempat yg aku tak pernah nak amik tau pun....lagi ler aku tension...ada hantu ker main tepon aku...call malam2 pulok tu...saborjelah...hopefully sumer back to normal...aku pun dah submit my job application...cam mereng aku nak mereka cover letter & update resume aku...tulah dah lama sgt kat sini...naik kematu jadinyer...korang doa2kan lah aku yek...rindu nak baca blog korang.....mana sempat jer aku terjah....oklah hari ni takdo picture sbb aku nak chow dah...bye2...

Insyaallah aku akan kembali mengganas...ganasss ker....hehe

6 comments:

Mia-Ina said...

menggananas..aduh takutnya posh..

10s for reading my entry...hehe

hm..mia nk menulis...tapi, ble hati sedih...emosi sedih..takut cerpen tue tertuju pd sesape..huhuhu

ieda said...

ko memang ganasssssssss

uik .. mohon kerja lain ker ... den doakan semuga berjaya .. dgn apa sahaja yg mu buekkk ....

ahaksss

POSH76 said...

mia...beselah aku kan brutal...ari2 pun aku mesti bacanye....

kalu tertuju maknanyer TRUE STORY laaa...lagi best org baca

POSH76 said...

ieda...tq dear...insyallah amin...

oMMy fiRuz said...

gd luck bebeh..
ko mmg ganas posh..ganas lagi sexy..
:)

POSH76 said...

ommy....tq dear....ganazzz2 kang larik laki aku..haha