Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 10, 2009

Award from Arab


Vangger lagi sbb dapat award dari new blogger ARAB......hepi ngalahkan dapat bonus...hehe..takperlah lagipun today aku sgtlah hilang mood..sbb henpon aku buat hal..tetiba lak tak leh amik gambo...habis camno nak update blog...hubby lak cakap takper pakai jer camera nikon tu...eee tak koser aku nak bawa camera ke hulu kehilir...aku ingat aku kena mandi mungerla mcm2 hal.....sabar2....so today at least adolah mende nak update...

Thanks ARAB...nanti selalulah aku singgah blog ko sampai ko naik nyampah..hehe

7 comments:

Cik_Nomi said...

haha.. aku ni urung je camera cannon aku.. sumbat dlm handbeg yg dah sarat ni.. tak kire lah, yg pentig, buleh amek gambar tuk dicampak dlm blog...

POSH76 said...

cik nomi...hubby pun suggest camtu...temporary...tp aku nikan cam malu2 ayam sikit...kang kuar camera nampak sgt pulok...tngklah camno..maybe temporary belasah ajerlah...kang takdok lak mende nak update..

Cik_Nomi said...

aku dulu malu2 gak.. sekang ni aku belasah je.. kalau nampak cam orang usha pelek, ko cakap kat hubby ko kuat2 "nak masuk dalam blog ni"..bagi orang tu dengar sekali.. (aku selalu praktik camtu..haha)

Arab said...

Welkam2.
Lawatlah jugak blog Arab yang tak cantek tuhh sampai mcm nak blok jer blog tuhh.
Hahaha.
:D

POSH76 said...

arab...ari2 aku singgah..hehe

iNsaN BiaSa said...

hi posh...background kite sama..i dah follow u..salam kenal..

POSH76 said...

insanbiasa...tq dear