Klik Jangan Tak Klik

Thursday, June 25, 2009

Tahniah 100


Harap maklum contest 100 follower telah ditutup...

jeng..jeng...keputusan juri ada lah muktamad...sebarang ketidakpuasan tidak akan dilayan...haha...sayang blogger semua...


nilah pemenangnyer akuboy
so for the winner please send your complete address & contact number...kang sesatlak mamat courier tu....

psst: Hadiah utk komentar terbaik masih diteruskan...Nilaian akan dibuat utk 3 bulan berturut2...nampaknyer Iena masih bertahan di ranking yg teratas.....teruskan usaha murni mu ..hehe...kalu leh tulun ler klik2 nuffnang tu (dapat pahala tau...nanti aku klik2 kat korangnyerlak...sama2 lah kt kayer-adjust iklan pun tak betul lagik ada hati mau kredit)...hehe

Hadiah cup cake pun bes gak...nyum2...bg kat Iena sbb dia tulun aku adjust blog...yelah aku ni tak berapa nak celik IT...sikit2 belajar...thanks for ur comment...

13 comments:

KhairiL's said...

sedih x dpt jd org yg ke seratus

POSH76 said...

khairil...ko komen bnyk..mana tau jadi top komentar...hadiah lagi besss...hehe

ikiqzana said...

dh ada pemenang ye.. best la yg dpt tu.
yg kita ni tergaga x dpt. hehehe..
posh wat lah contest lain plak..

Rinna said...

Wahh tahniah dah ada 100 follower..Bravo! Bravo!

Kotak Hati said...

hhaahha
mane taw 99 adelah no bertuah ku??
kikiki..
tahniah..
keep blogging k..
keep in touch..
(^.^)

iNa said...

dh ade pemenang...tahniah..tahniah...

jebat_durhaka said...

tahniah posh....ramai da peminat ko kan sekarang ni, jeles aku tau

POSH76 said...

ikiqzana...ala jgn ler camtu...mesti i akan buat lagi utk follower yg setia kasih...tgh perah otak ni...hehe

Rinna...tahniah apanyer..bukan dapat 100K....kalu dapat leh belanjer...hehe..

KotakHati...tq to be my follower...ko cepat 1 nombor jer...u too...

POSH76 said...

ina....finally ada gak pemenangnyer..hehe

Jebat...tahniah apanyer....cam ler aku menang roda impian...hehe...

Iena said...

wah... hebatnya ko... dah ader 100 followers! big clap dear! go go chaiyok!!!

ko nk adres aku x ni? kata nk htr cup cake... :P

POSH76 said...

iena...aku kan suker kumpul follower...nak buat apa tah ..mau jual ka..hehe

Aku mmg nak address hang...tunggu ko jadi top komentar...hehe

Hasnul Azizi said...

haHa...
tahNeah posH...

nNt kumPoL pLak smPai 1000 foLLower...

POSH76 said...

Hasnul...tq2...camner ko leh tau target aku mau 1000 follower...hehe...yg ker 1000 hadiah percutian ker atlantik...hehe