Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 3, 2009

Penawar STRESSS

Kalu stress mesti mau cari penawar nyer...apalagi the best remedy is sopinglaa walaupun budgetnyer ciput...tak kisahlah janji leh dapat sesuatu...tapi kalu stress sgt aku mesti cari my mum...yelah anak makkan...dulu masa kecik anak abah...dah besar anak mak ler pulak..sbb mak aku best aku leh citer anything cam kawan2 ler pulak...hubby mcm beselah hari2 pun mau story...with friend mmg aku sgt susah mau citer but I can be a good listener..sbb aku sgt susah mau trust outsider...

So nilah mende yg sempat aku rembat smlm during lunch time...yelah sorang sibuk pilih baju anak dia...aku nak pilih baju budak nak buat per...tapi mmg murah gilerlah...sempat gak try kasut...huhu sgt lawa tapi dah banyak heel nak buat per.....time pun limited...giler soping cam gini...pastu nampak jeans P& Co...RM119...less 70% tu...walaweiii sgt murah hokey...mesti dlm 30++...takper2 masuk dlm wishlist...kasi survey dulu...

Nilah my new earring..sgt cute & bling2....kan aku dah kata aku PANTANG tngk mende lip lap nie...mesti mau punyer

Tengok tak sempat2 mandi terus try...muka pun tgh sememeh lagi...takdok nyer nak touch2...
At least release tension sikit.....life must be balance kan...takkan sepanjang hidup GUMBIRA memanjang....mesti ada turun naik .....

Mau kasi tips jugak...suka atilah korang nak anggap merapu ker apa ker...tapi la ni aku kdg2 susah gak nak snack between mealkan...sbb aku just amik breakfast, lunch & dinner...kan kita kena kerap makan kalu nak loose weight ...so disbbkan kat opis nie kan aku minum air bergelen2...ha waktu ni ajer dah masuk botol yg ketiga.....lum ler habis kecoh jer lebey...4liter is a MUST...so konpom lah selalu pi toilet kan..so apa aku buat before p toilet aku mesti mau makan 2 biji prune...tu ajer tips for the days...PRUNE ni baguih tau especially for O blood type & good as a fiber for digestion...nak cantik tak ...so rajin2lah makan PRUNE...k laa aku nak chow p cari mana ada PRUNE INNER SHINE yg murah....kat watson 2 kotak RM42.80...sgt mahal...

4 comments:

Iena said...

prune maksud ko tu prune kering tu ker... atau yg cmne? kalo yg inner shine tu bapak mahal!

POSH76 said...

prune kering tulaa....ala prune inner shine tu once a month pun ok especially nak period....baguss

Ella said...

posh...
aku nk update, aku makan inner shine prune tu tumit kaki aku terus takde kering..terus rasa moist jek..

ingat effect kat muka, gupanya tang aku effect kat kaki ler plak..
xpelah janji ada effect gak ler..heheheh

wa dh masuk kotak ke 2..smlm beli kat watson 2 kotak rm 42.80 kot...murah sikit compare to Guardian.
X sempat nk check kat tesco ..heheheh

POSH76 said...

ella...kan aku dah kata mesti ada effect nyer..cuma cepat dgn lambat ajer...depends on ur body...so far watson is the cheapest sbb aku dah survey kat tesco sgt mahal RM24.90
JJ 22.89