Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 15, 2009

Eksiden


Eksiden lagi....brp kali dah dalam sebulan...every month mesti kena punyer...aiyoo drive pakai otaklahh...jgnlah sbb nak SHORT CUT malas nak p u turn ...kan dah kena...tp sianlah org lain yg punyer hal org lain yg kena....kalu takat dua bijik jer kena takper...ni kang berderet2...korang kalu kat sini hati2 yek..jgn nak bawak laju2..geng opis aku yg non-muslim sukalah sbb nak amik no keta...aku amik gambo ni sebagai pengajaran jgn bawak keta laju2 sgt...dah bg had laju ikut jelah...pastu kalu nak potong tulunlah kasi signal..jgn suka suki mau potong saja...leceh tau kalu eksiden ni..

Kan dah jem...jenuh la wa nak balik ni kang....huhu

Gambo tak lawo sbb wa bukan profesional nyer reporter...boss pun phening tngk aku ...apa kenalah minah ni...siap ingat aku amik gambo nak beli nombor...belasah kang...

12 comments:

KhairiL's said...

btul tu,
bwk keta kena la ikut peraturan
kadang2 perkara kecik ramai yg x nak ikut cth mcm bg signal

POSH76 said...

khairil...betoi2...kdg2 accident ni kt yg create..kalu ikut rules insyallah takkan jadi punyer...

shi3la said...

hahahaaa...jgnn mainn nomborrr kakk..kahhhh

hieee gerunn kalo pasal xsidenn nih..

StarEast said...

nak langgar keta posh, sebab dia tak singgah blog saya.. he he

POSH76 said...

shi3la....hang tak baik naa..aku lum nak mati lagi buat kerojer camtu...astaga...i pun takut kalu pasal eksiden nie...

POSH76 said...

stareast...eee jgn ler langgar keta kita....nanti mesti singgahnyer...i pun giler pesen..hehe

niza said...

salam perkenalan...sy add link akak ye...

bile xcident jek mesti jem...asal jem jek pasti xcident...kdg keta2 xcident tu dah dok tepi pun masih jem gak lg...uhuhuhuh...

Mr K said...

xcient >,>

perkara wajib dalam hidup seorang pemamdu kereta kan haha.

Btw, aku sedang mencari blogger yang suka memberikan pendapat. kalau kau adalah org tersebut, jenguk2 lah blog aku. Nak follow pun x apa =)

A D I A said...

ni yg kaki eksiden ni mesti dpat lesen terbang ni. geram tul orang tak ikut peraturan ni.. nyusahkan orang.

POSH76 said...

niza...tqvm...i link u too...bukan apa suka nyibok tngk...hehe

POSH76 said...

Mr K..betul gak...kalu tak pernah accident mmg hebat...tapi kalu tak sengaja takperlah..jgnla p gatai2 susahkan org..aku sudah jenguk...siap add & follow lagi...eksen tak mo org follow..mentang2 followe ramai...hehe

POSH76 said...

adia...lama tak dgr citer...lesen beli kot...hehe