Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 8, 2009

New Haircut

Mesti korang rindu kat aku kan....kata nyer ada ker orang rindu kat aku...perasaan jer lebey...tp aku mmg rindu kat korang. So cam beselah aku kan slow bab nak update nie...jadi aku update lah gak walaupun dah expired. Yelah baru masuk keje kan...kenelah buat rajin2..

Mula2 aku nak luahkan perasaan geram ku pada HAIRKUNST yang mcm gah sgt sbb buat rambut utk dak AF. Aku ingat buat new haircut kat sini oklaa..last2 not up to my expectation. Aku p sini pun sbb hi recommendation from my ex collegue ANIS...maybe silap aku ler kot sbb gelojoh nak sangat new hair cut before went for trip (mcm nak p London) Sepatutnyer aku cut dgn director dia tp sbb dia bz dgn AF...aku pun no choice degil nak buat gak..dapat dia nyer SENIOR HAIRSTYLIST name TIARA. Macam hampeh jer dia cut my hair. Tapi apa kan daya sabo jerlah...

Ni before my haircut...aku potong pun sbb dah lama sgt...udah mcm fontianak sendel malem...rimas aku. Biler nak exercise susah. Pg2 toksah citerla jenuh nak blow

Ni yang dengan HAIRKUNST...Worst thing entah mana dia belajar haircut tah layer dia aku mintak V shape..dia kata tak sesuai pastu dia buat entah pesen layer apa tah aku tak berkenan..masa ni ok baru blowkan..aku pun hepi la...balik2 amik ko ...bahagian tepi ada poblem ..aku tak suke...shape sumer larik...terpaksa laa ku p balik menagih kasih kat my old hair stylist..nasib baik dia pandai alter balik...kalu tak mau wa cuti sebulan.

Ni dgn my old hairstylist. Gambar ni no make up sbb wa so excited nak amik gambo.

Disbb kan aku moody diet & exercise aku pun kerlaut tngk apa aku makan. Aku bab rambut ni sensitif betoilaa...pantang silap sikit...mula la aku meroyan

Makankan uncle Lim's sampai pikiaq cam ner nak alter balik rambut nie..Teh C & bubor nasi..

Pastu dah round satu mall tu p lak makan YOSHINOYA...but still healthylaa kan...EXERCISE aku hanya jalan2 satu mall tu...dalam 2/3 jam gak la...ok laa tu kira briskwalk gakkan

7 comments:

E-RA said...

weh yang.. ko jalan2 cari makan kt mananye? btw aku tgk mata tu ok je.. ttp cumil & mantap.. hehehehe

POSH76 said...

hang tak tau biler tak blow ha amik ko.ala kat MIDVALLEY aje..
cumil & mantap..ada bnyk part aku kena work hard to get my dream body hehe.

shi3la said...

alaaa...akak tak makeup ponnn malatoppp jugakk..ermmmm bagus la kak nihh..nak meroyan pon still ingat diet lagik..kalau hakuuu haremmmmmm.....

POSH76 said...

meletop2 yer...takut nanti badan sis mngembang2...tp makan gak...hehe

paulinevoon said...

geng... baru ku tahu .. sggh manis rupamu :))

kat KL pun ada Teh C ek.. aku ingat kat sabah je org panggil Teh + susu sejat + gula tu Teh C ekeke.. awesome dudu!

Red Scarlet Amber said...

wah... posh..cantiklah :) ... masok2, kena kuar balik ..sebab nampak makanan.. i'm so inlove with food..

POSH76 said...

Tq red scarlet....hehe i pun tgh pantang nie..hehe