Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 23, 2009

Bz giler

Dah bersarang kot blog aku nie.Siap ada spiderman kot..hehe...thanks pada member2 yg masih prihatin kat aku....terharu haha...

Actually ada mende nak update tapi sbb bnyk naa keje...mcm2 hal lah depa ni ...dulu tak nak lak mende ni semua pastu nak aku kena korek semua mende2 lama...biler masa nak bertenet & update blog huhu...kalu korang tanya pasal proses penyeliman...aku masih teruskan...aku tetap nak selim..maybe takler drastik or strict macam geng2 lain..tapi aku tetap teruskan...kalu bukan pasal selim pun this is about healthkan..aku tak nak ler sakit2 ...wa muda lagi beb...la ni diet try nak ikut darah ler pulak..aku kan darah O...nak buat testing effective tak.. dinner cuma amik susu + brokoli fry with olive ...sedap sgt.. tak pun aku stim tapi tak letak mayo/thousand island takut nanti gumuk...maybe nanti nak try makan dgn BALSAMIC VINEGAR lak...lepas tu aku pun dah malas nak telan 3 biji apple daily...so ikut my blood type aku better amik prune..so aku la ni makan buah PLUM & pitted prune + innershine prune...membazir jer aku makan mende2 yg tak effective for my blood. Tapi aku mmg perasan kalu aku amik PRUNE INNER SHINE before & after peyed mmg pimple tak keluar.

p/s: Rindu giler dgn geng diet kat cari.com....la ni aku jadi SR ajer....aku nak tau gak apa2 update diaorg ni....seronok tngk sorang2 makin mengecil...aku diam dulu...kalu dah cecah 55kg baru aku active balik...hehe.

To sheila thanks for the reminder jgn kasi web bersarang...hehe...
To BIM...aku masih terus JM...tapi lum sasa cam lu laaa...lu nyer body la ni mmg mantap beb and congratulation on your promotions...jgn lupa kengkawan yer kalu dah jadi MEM...leh belanja karaoke...hehe

Memandangkan takde gambo aku nak tepek...aku tepek ler gambo ni...first time pakai clincher ker belt ni...hantam sajalah labu...

POSE YO YO AJER.....jgn muntah yek....

2 comments:

MyDreamWeight said...

salam dear... bdn da cumel.. dulu berat baper eh.. tak sempat nak baca entry2 yg dolu2..natila ptg2 kang baru leh baca.. anyway anda sgt cumell :)

POSH76 said...

hi kasih...i pernah naik sampai 65kg...huhu...after married...hampeh toi....tu yg nak work harder...nak selim sampai at least 55kg..la ni I 59 huhu