Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 4, 2009

Citer sedey lak

Tak ler sedey sgt...sj jer nak meroyan sat....aku p cari DVD Jilian Michael ...tp tak dak pun...depa kata kat speedy...mungkin habeh kot..tanya kat cina tu...mcm bodo2 jer jawab...last2 aku blah...takperlaa carik kat tempat lain...mungkin ramai beli kot....tu yg habis...

pastu citer pasal kerja...nyampah tol aku dgn collegue aku kat opis nie...depa ni semua keja nak senang...org lain nyer susu lembu dapat nama....la ni biler dia tanya aku buat bodo..yg penting report aku updated...sedap jer nanti compliment mesti dapat kat dia...padahal aku yg buat ...mungkin korang aku tak baik buat lagu tu...ala selama ni pun aku baik sgt...last2 increment saper yg lebeh...malas aku nak layan ...layan blog & cari.com lagi beh...dapat ilmu...layan depa ni HIPOKRIT....baik ada makna..biler aku dah tolong sebelah mata pun tak pandang....

Takdelaa sedey sgt...cuma nak lepaskan geram....wat suspen ajer...

3 comments:

E-RA said...

sabor.. sabor .. sabor.. tpkan aku meluat jgak.. meluat kat boss aku ni... haku ni mcm balaci dia kaut seme kerja termasuk kerja dia (last2 kerja aku sendiri xsiap) tp nak lawan guana dia FD kt sini.. tang increment ok ler tp still hampeh klu nak banding aper kaum dia dpt.. sini racist giler wooo..!!

POSH76 said...

tq dear...hang kat sana apa cina pek ker...aku ni company cina...tp boss aku mamax jadi biler hire staff semua yg sewaktu dgn nyer...mcm hampeh....aku bertahan sbb aku takdapat keje lain & sbb gaji aku ..kalu tak dah lama aku tinggal...padan muka...

E-RA said...

sini company filipina.. tp dikuasi oleh cinos bukit.. bila amik staff biasa le cinos blaka.. dh tu gaji mereka.. mak aihh bkn kecik2 anak (nanes kita nengok peh banding dgn aper yg kaum kita dpt) n cam ko gak aku still disini 1st sbb gaji .. 2nd kerja kt sini very flexible.. kdg2 leh kerja santai2 punyer.. huhuhuhuh