Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 23, 2009

Cantik tak?

Aku suker la baju ni...nak beli ker tak nak...walaupun badan tk selim lagi...tapi aku rasa mcm nak beli sbb this weekend aku nak kuar dgn MIL...haruslah pakai lawa2 sikit...tp kain dia mmg best...sesuai dgn aku yg dah terkembang ni.WALAUPUN kembang masih "M" lagi...risau gak kalu dah menjurus ker "L" menakutkan ..dlm proses nak selim..kenalah pakai yg loose sikit..lagipun baju ni nampak sopan sikit kan..maklumlah nak kuar dgn mentua...sepatutnyer aku takmo ler beli lagi nak tunggu selim KATANYER...tapi memandangkan baju aku suma cam fit2 kan...jadi terpaksala beli baju baru...kalu aku pakai dress kang MIL pening lak...yelah dress aku kan ala2 kembang sampai leh sapu lantai...takper ada masa nak survey lagik...nak beli baju ni ker dress....dahler p opis hari nie pakai dress hubby tak habis2 dgn ayat dia yg tak brp nak lawak tu...aku dah ler moody (bulan mengambangkan) dia tanya nak p DINNER ker...aku rasa cam nak gigit2 jer hubby aku nie...sabar2 AMIN...


Pose tergedik jab...haha


Aku suker leher & tgn baju ni...nampak ler aku selim sikit


dalam tu kain baju kebaya....pls ignore


nak pose gak tu...kasi can la..harusku berusaha utk kecikkan lower part ku itu....

4 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

chantek..
baju pict atas tu kainnya nampak chantik dan bergaya..

yg hijau tu pun chantik jugak tapi rasanya baju pict atas tu anggun wooooooo..

POSH76 said...

anggun yerk...leh ler aku p perabih duit lunch karang....thx dear

shi3la said...

a'ahh yg kat atas chantek tapiii kat bawah pon chantek gak..*ehhh atas bwh..huhu..*

POSH76 said...

dah terkembang ni shape pun sudah larik sikit...huhu