Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 15, 2012

Lagi Lagi Rojak Buah ~ The Chicken Rice Shop!!!!

Salam Jumaat U all....

Aku ni kan 
suker sgt 
"Rojak Buah"
jadinyer dah tau rojak buah kat
The Chicken Rice Shop 
sedap!!!
 apalagi situla selalunya aku tuju
kalau tingin nak makan rojak buah
So apalagi sambil
menyelam sambil minum airlaa
tea time ada promo...mcm2 promo yg ada
rambang tul mata
 
tapi tak amik pun
takut tak habisss....lagi pun tak berapa nak lapo
hausssss jer
terailaaa "layer tea"
dap gak
wantan mee...ni pun jenuh nak telan
makan kalau sorang2 camnilaaa
terkulat kulat nak ngabehkan
alamatnyer Rojak buah ni tapau jelah
ada 2 jenis taw
kecik dgn besar...akukan suker makan ulang2
 alang2 beli
yang besar puas makan....
harga yg besar RM9.50 rasanya

taraaaaa jemput makan yer...

Psst: La ni aku takde mood nak exercise...jadinya terpaksala berdiet...tak makan nasi...lunch roti tak pun ratah lauk dgn sayur.......rasala ringan sikit badan...wajib makan buah hari....tips nak kurus rajin2 lah makan nenas...bagus utk slimming and buang toksin dalam badan...cubalah!!

18 comments:

cha said...

kerabu mangga TCRS pun sedapppp

SURIA AMANDA said...

i love rojak buah too tp kan...suka kuah rojak tea lady opis i yang buat...best wooo....

Rinna said...

Dapnya tgk wantan mee tuh.. adoi terliur laa plak..

Mrs Ledibet said...

Tiba² leleh air liur..nak test la nanti..

uncle said...

uncle tertanya-tanya..bila agaknya tuam umah nak ajak uncle turut merasa makanan di KL ? hahahha

el said...

nenas eh ...nti nak beliekekekeke

sedap betul tgk wantan mee tu
xtahu mcm2 menu ada kt CRS ni

Nurul Husna Mohd Hassan said...

masa untuk makan!! hehe

Neeza.Areef said...

skang dah suke dgn wantan sup kt ciken rice shop ni pulak..not bad

Cho Zila said...

sedap yerk.. bolehler mencuba yerk.. tak berapa selalu masuk TCRS...

Princess Feyqa said...

saya nampak ayam! dh lama x makan ayam T_T

Delimasari said...

ada rojak buah kat situ rupanya

norhidana said...

dana pun faveret CRS kak, suke dia nyer kerabu mangga ngn pie tie dia... tp rojak buah dia tak penah try, ni akak dh ckp sedap... harus lah try

ct rahani said...

x penah try lgk rojak buah kt trcs nih.. klu ke sana memang makan nasi ayam jer..

ratu siput said...

kecur lak air liur bila dgr rojak.trus teringat buah potong2 yg jual pastu ble pilih nk letak asam ke kacang ke apa ke...beb jemput gi umah baru ye...umah lama sempit dah...klik kat profile aku je ni :)

Reena said...

Setiap kali datang Chicken Rice Shop ni, i order nasi ayam dengan wantan goreng je. Nampak macam best je rojak buah yang u cakap ni. Terpaksalah tambah dish bila datang sini. Hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada tambahan pagi.. nak jogging jerebu plak kiki

NUNU EERA said...

xpnh try menu lain2 kt ciken rice ni.. mkn set yg sma je slalu.. :)

Mimy Hamid said...

rojak buar CR ni sedap ehhh...aku kalau gi sini suka makan ayam butter tu..yummy