Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 27, 2012

Jangan Lupa Subway Buy 1 Free 1~ Hari ni jer taww!!!

 Besela aku pantang ada promo
"Subway" 
laju jer nak membeli

tapi ni bukan yg normal daily promo
RM7.50
http://posh76.blogspot.com/2010/03/i-like-subway.html

Ni utk normal price....dia akan charge which is higher
meaning untuk satu harga yg satu lagi tu freelaa
Aku pilih meatball
Yang untuk Mr Y 
steak...nama betul aku dah lupa
tapi apa pun bila dah combine dua2 cam bnyk pulak....meh kita makan sama2


Malam ni nak ajak Mr Y dating kat Subway laaaa

Psst: kalu nak more info silala check it out kat sini 
http://posh76.blogspot.com/2012/06/subway-buy-1-free-1-yess-tak-perlu.html






21 comments:

Mooniqueen said...

MQ tak pernah lagi makan subway ni... Kebetulan kat area ofis MQ ni baru bukak subway, so nak kene try la.. Dear, apa yg best ye subway ni?maybe boleh recommend yg best ke...

ak yuyunz said...

sedapnya...! promo ni promo yg mana ah? penah makan pon sekali jer.. lupa dah hihi..

lieyalatif said...

tu le posh...rugi lepaskan peluang nie...harus terjah gak nie.....uih...berkobar2 bile tgk pic ko ni posh....terus terliur hah!

SyaNa said...

yes mmg da plan nk mkn subway!!!

SyaNa said...

yes mmg da plan nk mkn subway!!!

mamyharraz said...

tq share info.
ni mmg nak kena terah subway lunch ni kangggg..sedapnyaaa suka gak yg meatball tu nyammmms

rATu kEBaYA said...

kena ada kupon dari surat kabo kan?

LydSunshine said...

Serius ke ni? Bestnya.. Nak beli Meltz.

ellynadyra said...

ketika aku mengomen entry ni, aku tgh makan subway yang baru dibeli buy 1 free 1....sungguh la hebat rasanya .... salam kenal!

Dee said...

tadi ada opismate gi subway masa lunch...org ramai giler..huhu..

Neeza.Areef said...

lom pnah lg mkn kt subway

norhidana said...

tak sempat la kak sbb arini bz skit hehehe... sedapnyer meatball feveret dana gk tuh

Delimasari said...

lom cuba lg

ct rahani said...

sedapnya.. sama cam k.neeza.. x penah makan kt subway.. :)

Rinna said...

Nyum2 sedapnyaa.. hari ini dia org yg pergi kata.. Q panjang..kat situ.. maklum laa free..

LYAfrina said...

weee..nmpk sedap la.. x pnh makan..sbb kat sini xde ni

ieda said...

kat sini x der ... mencik huuhu

aTy _faRed~ said...

lamer giler tak makan subway..rasenyer las makan sebelum kawen 2 tahun lepas...huhu...

Bitt (doubleIS) said...

yeayyy pasal baca enrti u haritu i pon terjah subway! tq! will link u kemudian ;)

ஜ miss klanika ஜ said...

pomot Subway . hheehe.

Reena said...

Alaaa.... dah terlepas :(