Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 2, 2012

Tidur Untuk Cantek Dan Sihat!!!

Bessnyer tidurkan...inilah antara nikmat tuhan yg wajib disyukuri
bayangkan kalau tak boleh tidur.....

Antara nikmat tidur yg bukan sekadar
 untuk kesihatan tapi
 rahsia 
awet muda!! 
Menenangkan fikiran yg bermasaalah
dan menghilangkan stresss
lega sikit bila dapat tidur


Mengatasi masalah sakit kepala
sangat melegakan tanpa mengambil sebarang drugs
aku mmg jarang nak telan2 pil ni
ubat paling mujarab adalah zzzzzzzzzz
 Tidur memperbaiki sel2 tubuh yg rosak
Mr Poposh ni pun pandai tepat kul 11pm
mesti dia tidur.....pastu 5am pagi dah kejutkan kami untuk
solat subuh.....

Amaran lembut to Mr Y....selalu tidur lewat.....keje sampai bila pun takkan habis!!!


 

Psst: Memangla kalau tak cukup tidur rasa nak hantuk2 kepala kat dinding!!!

22 comments:

reza ahmad said...

tdo bole muda slalu :P heee

~~zana@pb~~ said...

Sedapnya dia tidur......
Nikmat kemain lagi, naik buntal perot tu.
Akak pulak susah nak tidur siang/malamm melainkan bila tak sihat.

Kakzakie said...

Kalau macam kucing memang boleh tidur selalu. Kita kerja dulu ye... malam ini kita tidur awal.:)

Bitt (double IS) said...

hehehhee ya betul! jom tido! hhehehhee

el said...

kucing pun tido lama gak eh camkita..heheh penat sgt lah tu buat apelah kt umah mr. poposh tu eh...

el sejak ada anak2..mmg tido sllu x cukup..jgn haraplah nak tido lena huhuhu

lieyalatif said...

haishhhh jeles ni tgk mr poposh tdo nie...siap tegolek2 lagi hah...alangkah bestnye kalo dpt dok umah golek2 tdo gak huhuhuhu

rasp said...

nyenyak tul tgk poposh tu tidor sis...
2, 3 malam nie mmg i tidor tak nyenyak ler...
asyik terjaga tgkkan sapphire...

diana said...

SAKIT KEPALA KALAU TAK CUKUP TIDUR..KAN??

norhidana said...

setuju lah kak...
eeee geramnyer kt mr poposh tu tido... dpt gomol tu best tul

Rinna said...

Setuju sgt.. tido adalah satu nikmat kalau tak dpt tido..aduhai rasa sakit kepala dibuatnya..

Amboi Mr Poposh tido telentang kan main lagik..comei sgt.. :)

Mr feckry said...

comel gile kucing ni

mamaNoriz said...

uikshhh, u better advise hubby supaya improve wktu tido sbb tido yg tak berkualiti boleh baut sakit jantung, tu yg ramai org muda2 dah 'innalillah'.... huhu, dijauh kan lah...

tpi lawo plak tgok selimut si montel tu pakai alas... hihi

tik tok said...

i like cat......

ct rahani said...

comelnya mr poposh.. geram nk peluk2.. seb baik jauh.. klu x leh pinjam.. hiks..

syanasaid said...

adoii gebus nye
ni kalo tido kt lantai mau tersilap ingat carpet gebus

IxoR@ said...

kalau terlebih tido... jadi lemau!

hihihi...

Softtouch [Hanim] said...

syoknya poposh golek2 nk tido...

ALoNa CintamaniszLite said...

Ish..ish...geramnya tgk poposhhh....nk picit222 idong pink dia tu..hehe..

ZZZZZ....

Reena said...

i pun tidur tak tentu Posh, kadang-kadang tu pukul 2-3 pagi baru nak tido. Amaran lembut tu, i pulak terasa. hahaha!

caliph shuriken said...

syok jaa tgk poposh tu tido.. aisey, trasa jgak dgn amaran soft2 tu, hukk...

Neeza.Areef said...

mak datuk tdoooo...nk picit2 je tp x brani..hehe

missp0tpet said...

comey la...