Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 3, 2012

Jamming with Band Cobra!!!!

Lama dah terperuk citer ni masa celebrate birthday ari tu
takdela celebrate sgt pun
dah diaorg nak buat suprise party katanyer....
just share the happy moment dgn korang
So adala makan simple2 jer

Bukan nak makan sgt pun
sbb inilah agenda sebenarnyer nak jamming
dgn Mr Y bandboy...boy kerrrr
"Cobra"
layankan jerlaaaa
 
Janji "rowk"...bess ooo
layan liveband
 compare dgn karaoke
 
yang ni aku eksen jer....satu jenis alat muzik pun aku tak reti
walaupun aku minat muzik...takat melalak tu buleh lerr
tapi Mr Y mostly alat muzik ko bagi insyallah dia bley main 
nyampah....jelesss huhu!!
  
pernah gak Mr Y ajak main keyboard...
haremm nak pass pun
apa2 aku tetap vangger dgn Mr Y sikit2 dia kumpul duit beli alat muzik ni
lama2 bnyk dah.....la ni dah ada studio sendiri
dan biz kecil2an ...dari buat function utk org kawen dah berkembang 
untuk company function...

ada yang bertanya kalau nak tengok
video liveband by Cobra
leh layari youtube
"yesseen"



antara latest video and
function untuk promosi
 

Psst: Memang aku tak involved sgt...tapi aku tetap kasi sokongan moral...ialah biz camni pun mcm2 dugaannya...ialah disebalik kejayaan suami pasti ada isteri dibelakangnya...

22 comments:

cha said...

huhu best kan mesti sempoi je dorg. goodluck sis :)

Mummy Adriana said...

bestnya....dah lama tak sumbangkan suara buluh perindu nie..hahah!

amranaiman said...

ade link youtube x? nk dgr gak :D

ratusiput said...

betul2...apa2 biz pun kalau buat bersungguh pasti membuahkan hasil...

rasp said...

minat yg mendatangkan income...
okay sgt tu sis....

syanasaid said...

bestnye
aku suke dgr liveband
feeling dia len macam kan

sape lg nk support suami kalo bkn isterikan

el said...

kalo diberi peluang..el teringin sgt nak belajar main drum ngan gitar..minat sgt lah dua alat ni..hehehe...

norhidana said...

bestneyer tgk kek tu kak... walaupun simple tp yg pasti ada sambutan tuh....

msti bestkan kak live band tuh..

ct rahani said...

tahniah utk Mr Y.. semoga terus berjaya.. amin..

masa bujang2 dulu sy pun suka tgk liveband camnih.. dh kawen ni jer x berkesempatan.. huhu..

diana said...

kalau dapat anak lelaki nanti saya nak dia belAjar main guitar.heheh

Bali Qui said...

semoga tetap jaya selalu

Rinna said...

Wahh bestnya leh jamming2 gitu.. Moga business terus maju..

ieda said...

wah2 jamming x hinggat ekeke
dah lama , haku punn ada history ngan jamming nie ekekek ;)

Hisyam Fakhri said...

asik nih livebandnya hehehe

Dee said...

layan liveband mmg best..nak2 kita yg nyanyi sama..lagi feeling best..

lieyalatif said...

betul2...lagi best layan liveband cenggini dari karaoke...byk bezanyekan posh...

not bad jugak kan....syok gak layan dieorg main muzik tu....

syiela said...

Moga Biz terus berkembang dan dapat job besar2...

teringin nak belajar main piano.. tapi katanya yang berjari lembut dan berseni je yg boleh main ye.. hehehhee.. saya ni jari keras main taram ja

Delimasari said...

ada bakat

Reena said...

Teringin nak dengar sore Posh... Hehehe...

Mimy Hamid said...

caiyok posh support laki...sonok pe nyanyi nyanyi ni

Neeza.Areef said...

suke tgk org men alat muzik tp x suke dgn note cacing2 tu..sumpah x reti2 dr dulu smpai skang

NUNU EERA said...

cayalah kak.. leh la slalu tmn Mr Y lepas ni.. ;)