Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 26, 2012

Dating~Dating @ PappaRich Shah Alam!!!

kan lepas ngantor
sidemok debab ni ker Vet Shah Alam
http://posh76.blogspot.com/2012/04/mr-poposh-kucing-terberat-yearly.html
tak tahu nak 
lepak kat ner...lagipun area Shah Alam ni restoran cam kureng
aku tak familiarla JJCM kat sini

Singgah ler kami ker PappaRich
rasanyer mcm baru ker
aku yg dah lama tak datang sini...
kalu kopitiam ini jelah pun yg aku suker order
"Roti Bakar"
tak habis2...mmg suker sgt...roti bakar kopitiam gak yg tersedap
sbb depa tak guna roti bese 
kat PappaRich bess 
leh sapu sendiri berapa bnyk korang nak
 
suker sgt dapat minum....jgn terpedaya
gelas tu nampaknya besar
tapi sebenarnya air tak bnyk mana pun
 
Memang haus giler....
la ni mlm2 mmg panaskan...
 
kitaorg terpaksa lepak kat luar
sbb Mr Poposh tgh tunggu dalam keta...sian lak kalu biar lama
 Kat PappaRich ada otak otak tau
didtgkan sekali dgn roti...Mr Y yg suker
aku kureng!!!
Beselah kopitiam makan tak seberapa rega mak aiiiii!!!
So sesapa yg stay kat Shah Alam leh la singgah 
kat PappaRich
yg sememangnyer kayer giler kot
branch merata tempat  
PappaRich Seksyen 13 @ Shah Alam
No. 2, Ground Floor, Jalan RUGBI 13/30
Seksyen 13, 40100, Shah Alam, Selangor
Psst: More info please visit PappaRich

10 comments:

cha said...

kita mkn owner papparich yg rich haha

Ayu Iman said...

sedapnya...siap tunjuk bil lgii tue=)

el said...

xnah lagi lah mkn kt sini...
ha sini penang ujan jek..tp kalo panas tu berfeluh uuu

Rozuan Ismail said...

roti bakar pappa rich sgt sedap

Mummy Adriana said...

Lama tak pi melepak2 kat kopitiam..hahah lepak ngan anak kat umah..buat roti bakar je ler :P

Softtouch [Hanim] said...

betul roti kopitiam mmg sed..sy pun sukab

sHeRrY said...

was here

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

yeahhh betul2 ! roti bakar kat papparich mmg terbaekkk

Reena said...

Tengok otak-otak tu macam menarik je. So far kita belum try lagik makan dekat mana-mana cawangan Pappa Rich :)

IxoR@ said...

sy kurang masuk la dengan paparich ni... tak tau nape...

dah byk kali cuba, tak bole gi gak...