Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 26, 2012

Ikea Sales~Just for Ikea Fan!!


Kalu pi time weekend mmg
phening nak dapat parking
berlegar punyala lama barulah dapat tu pun jenuh pusing2
Tu dia Ikea Sales kaw kaw
tapi sorry yer dah habis semalam
tapi apa2 pun isi perut dulu yer
nak tawaf satu Ikea perlukan tenaga
"roti telur + sosej"
tu tak kick sangat portion yg sgt bnyk ..jenuh aku nak ngabeh
sbbnya aku dok layan coffee Ikea yg sedap sgt tu
leh refill tau and for member ada diskaun 50%
minum sampai kembung
Lagi satu nak habaq cinnamon roll tu adalah sgt sedap yer
rugi tak beli banyak
(semenjak dua menjak ni aku suka sgt bau cinnamon refereshing)
yang aku rasa reganya sgt2 berpatutan...dan item baru yg takde sebelum
ni cam mug yg ada penutup tu...utk guna kat office ok gak tu
sofa tu pun sgt worth it...tp malangnya aku dah beli sofa
kalau tak mau aku rembat satu...duduk sedap taw
Sofa kaler purple menarik minatku
dan english shelf tu
(peminat tegar kaler purple dan english style kan)
Untuk bakal pengantin yg dok sibuk caru
"Kekuda aka Easel"
kat sini ada dijual yer...glam kat penganten zaman la ni
tujuan utama ke sini nak usha perabot nilaa utk pelantar
leh santai2 minum petang
Ni pun aku consider as cheap
9 keping RM129
aku beli kat "Haus"
sekepiang tu RM29.90 mahal!!!

Frame gambar murah giler sesuai dgn rega...nampak tak bekas tempat lilin tu
dulu ada kaler itam dgn white jer
tapi kali ni lebih meriah ada pink...green...santek!!
dan survey juga meja utk kitchen
bagus walaupun kecik yg penting
leh adjust kalu tetamu ramai
Ikea pun bagus la ni memahami
la ni dah ada 3 jenis plastik bag
tak perlu nak beli yg besar gabak tu!!
Paling suka bantal comel ni...cam english...la ni kat ikea pun nak banyak english
style...yg ni new item taw

Psst: Ikea ni kalau time sales....mmg murah giler2...ari ni aku MC...sbb leher tak leh nak teleng....tegak jer cam rasa demam!!!













10 comments:

cha said...

bestkan kalau sale tp kdg sakit hati je sbb kene tahan haha. tp tetapla tak boleh pg sane kene makan meatblaas gak :p. WAJIB

adarnadzmie said...

syoknyer tgk posh citer pasal ikea ni...hehe.. saya tgk jer la sbb tak dernya ikea kat penang ni...huhu...
mcm2 barang ada yer..rambang mate klu cam tu...hehe

CikLilyPutih said...

shopping banyak sangat itu yg sampai sakit leher tu kan.

Dee said...

lama tak gi ikea..ingat raya nak beli sofa baru..huhu..

Rinna said...

Dah lama tak pi Ikea jamu mata.. bestnya..kan jalan2 ke sana sambil membeli belah.. :)

Mimy Hamid said...

semalam ahad aku dah berkira kira nak pegi tp mengenangkan nak bawa Fayel tak jadi pulak...kesian kat dia dah la kecik lagi nak tinggal dia menetek lak...terlepas peluang

Reena said...

Meja dining yang adjust tu lah yang i dok beli hari tu Posh. Murah / less RM200 tu :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya ikea sale tp tulah dah terlepas.....

Alin Marlini said...

Alin pun suka bangat ngan coffe ikea tu..3 cawan sekali minum..hehehe..spjg berkali2 pi Ikea..baru awal bulan ritu 1st time makan kat situ..pehtu...dah nak tiap2 minggu plak

Neeza.Areef said...

x penah lg mkn cinamon roll rata2 tgk org buat roti ni..tp i x suke cinamon nape tah