Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, March 20, 2012

Buat Peminat Desperate Housewives~ Season Finale Rugi Tak Tengok!!!!

Malam ni aku mau conquer TV....kalu tak mesti berebut dgn Mr Y
mesti asik nak layan HBO!!!
pastu mesti citer lawan...boring!!!
(la ni kalu aku merajuk nak tengok citer melayu Mr Y buat deek jer...siap layan lagi citer omputeh tu..sabo jela...last2 dah penat merajuk terpaksala aku layan gak tengok citer omputeh tu...nyampesss)
Inilah penyebabnya 

**

**

 **

  ** 

  **

Nak tengok nilaaa

wajib tengok tu
"Desperate Housewife"
season finale...lepas ni takdela lagi

Untuk peminat DH
jgn lupa saksikan malam ni pukul 10:30pm
ada 23 episod tawwww

Aku mmg layan dari mula...addicted!!!
feeling2 diva gitu hahaha

More details please visit

Psst: Pelik citer DH ni tengok banyak kali pun tak bosan suker tengok pelakon2 yg stylo tu ker or tengok rumah diaorg santek sgt!!!

9 comments:

Mimy Hamid said...

harus tgk season last pasni dah takde sob sob apa jadi ngan geng 4 org ni kan

LYAfrina said...

MASA DULU2 LAYAN GAK CITER NI... SKARANG DH X TGK.. SBB X SEMPAT..

Softtouch [Hanim] said...

sy suka tgk tp xtetap tunggu bila dia ulang kat astro..hehhhe..haah umah dorang cntik kan

Bimbo said...

beb..aku dh tgk smpai episod 13..owh sangat sakit jiwa..haha..pandai btol sapa yg buat DH ni..dr dulu smpai skang tak penah bosan ..

CikLilyPutih said...

nak tgk gak lah

Hilmirda Daud said...

Laaa dah terlepas pulak, mengadap anak2 buat homework punya pasal sampai terlupa.

Reena said...

alahaiii... terlepas nak tengok tadi :(

I pun suka gile dengan DH, masalahnya cerita dorang ni kadang-kadang ada benarnya jugak. Banyak pengajaran walaupun drama dia simple je :)

ct rahani said...

x penah tgk pun citer nih sis.. so x tau apa citer.. hehe..

MiYOKO SuKi said...

sian kt SUsan....br semlm layan desperate HW