Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, February 29, 2012

Lega Tiada Lagi Sumpahan Ripley's Believe It Or Not!!!


Lega rasanya entry Ripley's ni dah tak ilang!!!!

Meh kita jamu mata lagi 
apa yg ada kat Ripley's ni

suker jer main tekan2 ni...ko tekan jer gambo tu nanti keluarlaa mcm2 bunyi
bunyi keretala...bunyi kudalaa
budak2 sukala ni ker bapak budak pun suker...hehe
Seronok mai sini teringat zaman kanak2 dolu!!

"Lelaki Mata Tersembul"
ko boleh????

"Lelaki Bergigi Buaya"
aku ingat dia ni nak budget murah tanam gigi
tu yg tanam gigi buaya tu

Peti muzik lama
suker tngk brg antik...
apa ker nama saintifik dia

The Robot!!!!!

Kereta lekat dgn syiling
 "satu sen"
tapi tengok mcm bnyk yg dah ilang
maybe ada yg gatal tgn pi amik kot!!

Macam2 ada...zaman cowboy pun ada!!

Many facess....
actually ni macam glow in the dark...gelap giler ni

Last but not least...buku 
 "terjatuh"
habissslaaa!!!!

**


**



**


**


**

acah ajer
Fuuuh!!nasib baik tak apa2...
gimik jer lebey huhu

Psst: Belum habis lagi adventure kat Ripley's ni ada last entry!!!

18 comments:

Munnafendy said...

eh kat genting ada tmpt ni ke? ahaha ketinggalannya tak pernah tau pun =P

Mr feckry said...

ha wa dah pi dah katsitu

Delimasari said...

klu kena timpa buku tu - cedera tu POSH

mrs adam said...

bestla byk gmbr.terasa macam pergi ripleys believe or not dgn posh pulak.haha.

Rinna said...

Cam real jer buku2 nak jatuh.. heheh..

Comel plak tgk Posh ikat tocang gitu.. :)

atty's said...

dulu masa g genting ada nmpk tmpt nie,
tp tak penah masuk

lieyalatif said...

x penah sampai sini lagi sis......kene pergi ni tuk posing mcm u hehheeh...tomey jek!

Bitt (double IS) said...

the book look amazing kan :)

ratusiput said...

bagus gak ko dah review...so nanti aku takyah masuk sini..ehehe..

ct rahani said...

wah sonok la sis tgk gambar ni sumer.. nak pegi jugakkk... huhu..

Cik NuNu said...

da byk yy lain dan lgi best la skrg.. nk kne pegi lgi ni..

cha said...

sis nak masuk kene bayar tak? berapa? kot la sy ketinggalan ke entry before ni

Dee said...

menarik betullah posh..kalau ke genting wajib singgah ni..

.: mama lynn :. said...

x penah g sini lg.. cam best jer

ciksukaberangan said...

nampak yang paling cool, kereta 1 sen dengan buku nak jatuh tu. huhu

el said...

duit 1sen pun ada org amek curik..derang ni x leh duk diam eh..nape lah gatay tgn jugak..rosak n x cantek lah brgn tu nti..adoiii

posh silap amek pose lak kt tmpt buku jatuh...posh siap senyum lagi bila buku jatuh..kena buat muka ala2 terkujat skit..nganga molot hahahaha

Neeza.Areef said...

i believe..hehehe..

hcvvorld of Travels and Photography said...

i tengeh pikir, berapa banyak super glue yang depa guna untuk lekat semua buku tuh..hahahha