Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 9, 2012

Keranamu Dang Suria "Flower Horn" trafikku naik ~ Mekasih Meh Belanja Roti Canai!!!

tajuk melampau!!!!!!marah DS.....
tulah ini pun bahana entry DS
yang tak taula siapa pilih jadi  juri untuk
realiti TV On Air
sesuai ker dia nak jadi juri...pofular kerr

Lantak ko la DS....ker ni taktik nakkan publisiti murahan
sbb kepofularan dan semakin merundum
budak2 yg pi audition tu pulak jadi mangsa
boleh jer nak komen tapi biarla membina
contoh dari segi penyampaian ke...

ni tak fizikal pulak yg persoalkan
sekurang2nya peserta audition yg kena sound tu bersyukur
sbb tu ciptaan Allah S.W.T
daripada yg tak puassss dgn ciptaan tuhan siap enjik2 tukar apa cerrrrr
yang penting still nak ucap mekasih kat DS sbb menaikkan traffik aku utk hari ni
Takper2 cool down biarlaaa DS tu nak meroyan....yg penting kita minum dulu

Mana cukup teh tarik ajer harusla pekena roti canai....


terbaek tawww dari restoran Sarip Kundang Sg Buloh...betul2 berdekatan dgn Tasik Biru
pagi2 sinilah kitaorg breakfast
punyala pack org ...tp mmg sodapla roti canai +
kuah dal tapi campur sardin...
(lupa nak amik photo kuah sbb sedap melayan roti ni)
melampaukan satu tak cukup sampai 2 keping.....sambil jeling manja kat org sebelah...

Memang sedap dah ler lembut....kalau mamak punya boleh baling kat dinding
lepas tu berminyak......aku siap tapau utk dinner lembut lagi

Tak caya cubalahhh!!!senang jer cari sampai jer tasik biru....mmg semua org tahulaaa
kepofularan "Sarip roti canai"

Moga jadi peringatan utk DS supaya berhati2 bila bercakap


Psst: Ingat!!! pakai otak bukan paler lutut  sebelum cakap...kalu kita perasan kita lawa...ada org lebih lawa dari kita tp yg penting cool!!!

11 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

dang suria bibir seksi tu ye.ooo akak tak tahu plak dia jadi juri, mantop janji trafic naik : )

Rinna said...

Wow roti canai.. mmg sedap kalau kena ngan kuahnya.. kan.. :)

Carpet Cleaning Melbourne said...

Hello. I can't understand those words written but giving you my smile and say happy blogging. Have a great day!!!

dela said...

blog dela shari nk cecah 100 pun susah.. :(

Alin Marlini said...

sekali tengok memang tak kenal langsung..siapa itu pompuan..2 kali tgk baru perasan...tak lawo langsung....jahat mulutkan..hehehehe

makan roti canai kat tasik biru..kita yg lama ddk sg buloh pun tak tau..hehehehe..selalu pi maju ahmad jek..

LidiaSuraya said...

Wahhh topik hngat mmg trafik tgi.. ;) hehe

Adi Zhaf said...

sekali nampak roti canai..mula terliur..xjadi emo..heee =P

Delimasari said...

tahniah POSH trafik tinggi

Yana Libra said...

roti canai satu~~~~ :P

ct rahani said...

makan roti canai + teh tarik lagi sedapkan sis.. hehe..

SURIA AMANDA said...

orang makan roti canai di waktu pg..along amik di waktu tghari..boleh?