Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 11, 2012

WW~Kegebuan Terserlah!!!!


Ha...ni yang suka bila Wednesday
sng leh buat entry 
WW
Khas untuk peminat Mr Poposh
Jangan tak tahu Mr Poposh pun ada ramai peminat taw!!!!

Untuk geng blogger jgn lupa joint my
GA yer

Psst: This weekend nak kena bawak Mr Poposh pergi yearly medical check up....dah lama tak jumpa Vet hensem kat Shah Alam tu hehe

17 comments:

Mama Gee said...

ai salah seorang peminatnyaa......
huhuhhu gerammnyaaaaaaa!

sarah mohamad said...

Olohhhh gebuu betul kak. Geram tengokkkk! HEHEH

SURIA AMANDA said...

geram la tgok...gebu..tembam...

Mimy Hamid said...

aku salah sorang peminat dia...hehee...ingat poposh ingat lak kucing mimie aku..bg kawan meh

lieyalatif said...

ish ish ish ...geram sis tgk!! suke pose terkangkang tu..saje le tu baring gitu nak suruh kite geletek die heheeheeh.....

Rinna said...

Alalal tomei2nyaa Mr Posh.. makin laa bertambah gebunya..maklum laa disayangi makan pun sedap2 dan bervitaminkan.. :)

Joy said...

full packable, gebu hensem dan manja gitu mr poposh ni

Bitt (double IS) said...

perghhh gerammnya tengok perut poposh tuhh

rATu kEBaYA said...

geramnya tgk kegebuan tu..

tingat kat kak sedara.. dia lupa tutup mesin basuh.. pehtu esoknya dia basuh kain tak tgk apa isi dalam. sekali 2 ekor anak kucing mati.. huhu.. menangis2 kak sedara masa tu..

NUNU EERA said...

ptut tjuk kelemakan terserlah.. hehe.. geram ar dgn poposh tu.. dpt pgg xmo lepas.. ;)

DaZzlingLilLy said...

gebunya poposh ni..posing manja plak tu..

syanasaid said...

mmg gebussss
aku pernah terpijak kucing gebu kaler putih kt umah org
sbb aku ingat alas kaki
hahaa
melampau kan

My SweetPea said...

kalau ku dapat memang digomol2 poposh ni....geram

Pink Diary said...

comelnyer kucing ni

rasp said...

mesti dia manja kan sis...
tengok ler tu...
eee gerammm...

Sity Hawaa Safiee said...

wow , macam garfield !

ct rahani said...

gebunya.. kalau tido peluk poposh nih msti besh.. hiks..