Klik Jangan Tak Klik

Monday, January 30, 2012

Special Birthday Dedication to Mr Y ~ My beluv hubby dunia dan akhirat!!!!

Actually Birthday Mr Y is on
  28th January
dek sbbkan sibuk celebrate on his bday...
(yg penting tepat kul 12pm...dah wish dan siap nyanyi lagi)

hari ni baru berpeluang nak hapdate entry 
Harusla buat entry khas untuk "somi" tersyg

Tiada kata yg boleh "describe" apapun aku wish Mr Y akan suksesss dalam apa pun yg diminati
especially on his entertainment biz...

Promo sikit kalau sesapa berminat
band untuk apa2 majlis 
sila 
Layari you tube search yesseen
 utk lihat demo persembahan 

and also hobi Mr Y
 "riding" suka sgt
kekadang berbelah bagi nak temankan aku atau pi riding dgn kengkawan...
aku mmgla jenis yg sangat sporting morting...but there is a limit
kalau selalu sgt mmg kene soundla jawabnya....
Apapun aku tetap menyokong Mr Y walaupun kekadang mak sentap gak asik sibuk keje jer...
tapi takperla yg penting aku bersyukur
walaupun macamana Mr Y sibuk sekalipun dia tetap akan layan karenah aku
yg kekadang mmg terlebih sudah!!!
dan yg penting kami bahagia...dan berharap moga kebahagiaan ni kekal dunia dan akhirat

bak kata  Prof Dr Muhaya Mohamad
setiap kali beliau memberi ceramah

"apapun yg kita buat mestilah dgn restu suami...dan sentiasala beringat 
setiap kali pertemuan itu mungkin adalah pertemuan yg pertama kali dan terakhir"

yelah manalah kita tahu ajal mautkan ditangan tuhan

Inilah peringatan untuk aku
tapi beselah kita sebagai manusia bese kalau dah hangen lupa tu semua
tp harusla minta ampun cepat2

Dengan ucapan 
"I Luv U so Much....U rowk my world"

Psst: Dalam dunia tiada apa yg membahagiakan selain dari melihat org yg kita syg bahagia.....nanti lepas entry annual dinner habis baru hapdate "birthday celebration Mr Y"..mine tak lama dah ni 1st Feb...untuk sesapa yg lum joint my GA silakanla menjoint yer....

13 comments:

lieyalatif said...

selamat hari lahir buat ur hubby sis....may Allah bless him ....

Cho Zila said...

selamat hari jadi untuk Mr Y... moga berjaya dalam apa yang diceburi... thanks ingatan itu.. memang betoi...

Mama Gee said...

wahh Mr Y suda tak segan silu lg depan kamera...heheehe

mrs adam said...

owh besday posh n ur hubby nak dekat sama tarikh kan.selang 3 hari je

Dee said...

happy birthday to ur Mr Y..moga terus berbahagia..

Bitt (double IS) said...

happy birthday to ur mr y...semoga semuanya suksess n happy always ;)

ieda said...

selamat hari lahir buat hubby U beb .. semoga panjang umur dan dirimu kekal bahagia bersama hubby .. ;)

YanaMIB said...

epi besday bro Y..ecehh~ mmg best dpt hubby memahami and rajin lyn karenah kita kn =)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

happy birthday to mr.y!
and im pretty sure that mrs.y rocks mr.y world too!
;D

rasp said...

happy bufday en y....
smoga berbahgia hingga akhir hayat...

Cik Ina Do Do Cheng said...

wah somi ko terlibat dalam entertain ment biz ke , baru cik ina tau.semoga Allah SWT panjangkan umur dan murahkan rezeki somi ko.Amin

Neeza.Areef said...

same..my hubby pn minatnya riding..ai salu ckp dia rider pencen..hehe..sama la support2 gak kdg2 hangin gak kan..tp still bley share minat yg sama..happy belated bday

el said...

epi besday to Mr. Y
smoga bahagia bersama isteri tersayang
:) dan dimurahkan rezeki n suksess to all bidang yg diceburi ok oriteee