Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, January 31, 2012

Annual Dinner yang Red Carpetla sangat!!

Silala menghadap entry yg bnyk muka aku yer...
kalu rasa nyampah better jgn tengok
Yelah aku letak yg ada muka aku jelakan...
tak koser nak letak yg bukan muka aku
Macam bese show dimulakan dgn  persembahan dari
"Paper dolls"
bessla jugak happening...tapi tak berkenan tang pakaian 
masyaallah....kalau ada budak2 kenala tutup mata
 Nasib baik bukan perempuan sebenar...
ada yg santek mmg nampak mcm perempuan tulen bang!!!!!!!hehe
Nak jugak ala ala "Red Carpet"
  staff kena pose kat atas pentas tu ala ala red carpet
aku nikan pantang org nak suruh bergambo laju jerla...bukan semua staff
yer dpt peluang pose kat situ...maybe our attire memenuhi tema
"Rock And Retro" la kot...nak jugak hehe
masa ni aku cam malu2 tucengla jugak....ialah aku kan newbies
so tak berapa kenal sgt...tapi takper vogue tetap vogue...
Sementara menunggu nak makan...habiskan masa berposing sakan yer...
yang penting nak meja depan dekat dgn pentas...
sbb staff kitaorg name "Zaza" tercalon
utk persembahan malam tu
Rowk!!bebeh
Retro bebeh!!!!oklaaa kan

Psst: Nanti kita sambung lagi yer......sori geng lambat hapdate..sibuk kerojer...sok bday aku ...rasa semacam ajer.... insyallah sok aku umumkan pemenang GA yer

10 comments:

Princess Nusy said...

huhu..annual dinner ape tu?
seksinyer.. >.<

Dee said...

tak menahan tgk paper dolls tu..huhu..

mokhriz.mohammed said...

fuh, gadis seksi yang perform. :-O

Melati Qistyna's Mummy said...

Uishh, terpanjat ahkak... Seb baik bukan fomfuan... :D

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya..siap ada red carpet lg...ala2 juara lagu pulak...sis paling cntik n meletup...kelasssss

Penyelamat Dunia said...

Kita sebagai jiran tetangga digalakkan untuk saling ziarah menziarahi.. huhu..
Jom masuk blog saya. Ada post terbaru bertajuk Gambar Perang Betul Askar Amerika Dalam Ops Al-Fajr

el said...

mamat baju itam yg duduk tu terganga abis tgk dancer tu...sexy gilosss w/pun bkn perempuan mau "keras" mamat2 yg mai mlm tu kan hahahahahaha

LubLy said...

0pis lebly pun ader red carpet last year..but this year like a sh*t jerk..

by the way, akak lawa this time..

hye akak!

Cik Ina Do Do Cheng said...

posh rock habis, suka lah baju ngan seluar memang kena sangat dari rambut ke kaki. suka rambut ngan make up posh : )

Bitt (double IS) said...

woww paper dolls!

semua possing tu yg bagus :)