Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 8, 2011

Pink Lady Hotel Hat Yai ~ Outdoor Session!!!

Jenuh bersengkang mata malam tadi habuk pun tarak
aku sanggup tunggu sampai pukul 2am jer
lepas tu mata dah ting tong terus tertido
tak kuasa nak tunggu !!!

sampai nak login in ID pun tak lepas camno....
entahla maybe takde rezeki kot....

Apa2 pun citer Hat Yai harus diteruskan
belum habis lagi yer

Ni sesi bergambo kat luar hotel pulak yer
(berseni gak orang Thai ..lawakan ukiran kat kerusi tu)

Bergambo dekat reception..malas aku nak amik muka reception hotel
masam manjang...cuba tengok jantan sukalaa dia kot
sbb tu urusan hotel aku serahkan kat Mr Y bese aku yg buat

Kat sini ada bilik karaoke disediakan 300THB tp tak pergi pun takut lagu entah apa2
dan internet pun ada 1 jam 30THB...





kalau bohsan leh drift kejap kat sini....
macamla aku pandai sgt nak drift

main langgar jelaaa
habis semua kebabommmm aku langgar!!!
 
Last but not least....gambo kat luar bilik hotel...bohsan menunggu Mr and Mrs Zaidi
bersiap kita posing2 rowk dulu yer
ada lagi tempat menarik kat Hat Yai yg aku berani confirm ramai (confident jer)
tak pi lagi
tunggu!!!



Psst: Hobi mem blog yg suke sgt bergambo....layan!!!!!!!!!

16 comments:

SyaNa said...

aku pn dok stuck kt waiting room
nnt2 la usha lagi

sesi gambar mmg x miss :-)

el said...

asal masam je receptinis tu...dtg bln ke hape..ada ke buat muka masam2...hehehehe

amboi mr. y n partner bersiap lama betul hahaha smpi sempat korg berposing bagai

Mimy Hamid said...

kemain posing yer...eh posh rambut tu ko colorkan ke...nampak ala ala berwarna dalam camera...seksi laaaaa auwwwwwwww

ratusiput said...

dah sampai ko hat yai.aku ntah tahun bila nak sampai.ehehe.kalau dah nama blogger...bergambo mmg takble dipisahkan.

Delimasari said...

wah222222 bnyk posing cantik tu

lieyalatif said...

seyes!! you mmg leh jadi duta hotel ni la sis..kemain kiut you duk posing2 tau heheheheh....

tu le sis, try gak nak dpt kan 10sen tuh....tapi bukak kul 4 pagi ler...nan ado pun...tinggal yg rm50 promo....mahal laaa jugak bile dah totalkan!

kakchik@ella said...

KC Hatyai pun tak sampai lagi. hihi.

etiey.com said...

cantik!

ct rahani said...

sama la sis.. x bolos nk masuk air asia.. last2 terus give up.. haha..

blogger harus la suka bergambarkan.. hiks..

COOL RC STORE said...

aaa..best ar.. g holiday...grandfather clock tu memang terbaik...

Bitt (double IS) said...

owhh masa tu bersantai di hotel sahaja yer...pergh lagu thai..i like...akekekkeke pangakor sayor tu jek la...ehh tu filiphino kannnn akekekke

JMR said...

mambawak ke siang td, mmg giler2 susah nak masuk site AA nih..huhuhu

Rinna said...

Amboi gigih Posh..dok tunggu nak grab lower price AA yer.. tak pe tak de rezeki.. nanti cuba lagik yer.. :)

YanaMIB said...

sy pn ada gak usha2 tiket promo nih..bila dh dpt msk je tiket lak nan ado..adeyy~ tensen tensen =.=

Dalila Hamid said...

dela pun penat tunggu promo airasia... giveup terus ttup.....

Softtouch [Hanim] said...

cun la sis posing2 tu...suka tgk...kalu AA ni mmg kene sabar lah sikitkan..sy xgrab pun...satu xkene cuti sekolah satu sy xreti nk book awal2 sgt....