Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 13, 2011

Ice Dome ~ Hat Yai

Korang mesti tak pernah datang sinikan!!!
sbb setahu aku Ice Room ni
official launching on 1st Nov kalau tak silap akulaaa
So mesti ramai yang tak pernah pergi lagikan
Tiket nak masuk Ice Dome ni berharga
Adult (Dewasa) 300THB
Child (Kanak~Kanak) 150THB
Sebelum kita masuk dalam...meh kita cuci mata kat luar dulu yer
 
Walaupun aku kempunan nak jumpa"Si Duyung Siam" ni....
cadangnya nak pi tapi majoriti mengatakan buang masa dan bukan jer bess sgt pun!!
jadi takdela aku dapat pi...yelah semua takmo pi
takkan aku sorang2 nak pi kot...
mmg pun pantai Songkla ni takdela menarik sgt pun
tarikan pun hanya pada patung Duyung aka
"The Golden Mermaid"
tu
lagi satu nak ke sana pun jauh...makan masa so kirim salam jela
Tapi aku tetap happy dapat bergambo
dgn family penguin yg cumil2 sgt ni

(masa ni tetiba hiba dok tingatkan Mr Poposh)
tak dpt pelok Mr Poposh pelukla Mr Penguin haha!!
kalau nak beli souvenier macam2 ada except FM menci taw
kalau ada mesti aku dah beli...Key Chain pun nan ado...
so menda lain tak berkenan so takdela beli apa2

Siapa yang pi Hat Yai jgn lupa singgah sini taw...bess wa cakap lu 

Psst: Nanti continue apa yg ada kat dalam Ice Dome tu yer

17 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

gambar kat atas tu dah tukar , cantik. kat dalam ice dome tu yer?

adarnadzmie said...

posh.. tu penguin betul ke?? hehe

rasp said...

kat luar pun dah best...
lum tengok yg kat dalam....

SyaNa said...

comelnye van pink tu
hehee

ieda said...

aah kalau betul2 dpt jumpe si duyung tuu alangkah seronoknyeee :)

el said...

kt dlmnya mn..x sabaq cheq nak tgk

Kotak Mancis said...

ermmm.. nama ja umah dekat sempadan... tapi sekali pon xpenah masuk thailand lagi..

ibh said...

Kak Posh..sy tumpang cuci mata tgk kat blog akak ja la..(^_^)

Mimy Hamid said...

posh patut ko pegi pantai sokhla tu buat kenangan...tangkap ngan golden mermaid...kaawan aku baru pegi dia pegi situ..agaka menarik la nak posing

Cho Zila said...

alamak merindui hatyai... tak sabar tunggu entry kat dalam... ni tarikan terbaruler ni tapi harga boleh tahan gak yerk.... tengok gambar tadi dah macam awek siamjer...

Rinna said...

Wahh bestnyaa.. gambar header pun dah tukar tuh.. cantik2.. :)

ct rahani said...

dpt bergambar ngan duyong2 pun ok la kan sis.. :)

mamaNoriz said...

mmg baru sgt ni ek...

makin maju hatyai lah!

cantik gambo posh depan poster tu, cam nak dara!

shark said...

hai posh :)

Dee said...

bestnya posh..btw..ur header cun!

JMR said...

ice dome sama tak cam ice room?:-p

Isteri Encek Bard said...

teringin gak lah nak holiday kat sana sis