Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 1, 2011

Hat Yai liveband~ layan!!!

Hat Yai ni mmg tak sunyi dgn pelbagai entertainment...
name it korang nak apa especially karaoke or liveband
tapi dek sbb masa agak terhad masa tu pun dah letih bebeno
jadinyer takdela berkaraoke...walaupun ada review mengatakan
kalau pi Hat Yai karaoke kat sana murah...murahla sgt!!!
aku tengok cam lebih kurang Malaysia jer
kang tak pasal2 lagu Thailand jer yg bnyk buat rugi duit jer
So kami tak pi pun
 so better layan "liveband"....lagi besss!!!!
pucuk dicita ulam mendatang elok kami masuk jer
baru jer nak request lagu fav evergreen
"Hotel California"
tetiba depa dah main...kelasss sore penyanyi tu pun bess
besela Mr Y cakap kalau Otai main mmg beselaaa mmg hebat
(indirectly nak bagi taulaa kalau dia yang main muzik pun bessla tu)

Kalau bab "menggoreng" mmg dasat mamat thailand ni
macam2 style boleh buat
nasib baik tak terbakar gitar tu!!!
aku sakit tinger dgr...Mr Y tak habis2 komen tu komen ni
musician laaa katakan


Tapi mmg enjoylaa......nak2 layan lagu evergreen mmg enjoy
kitaorg oder fresh orange dalam 60 bath ajer
apa nama club ni pun aku dah tak hengat tp dekat area 
Pink Complex...waktu ni mmg diri sendiri dah nak kena
recharge...letih kaw kaw
balik tido jela jawabnya
sok kita citer for next day yer
apa aku buat Hat Yai

Psst: Tapi bila dah asik main lagu Thai...nyampah pulak terussss blah!!!!

5 comments:

YanaMIB said...

muka cam gangster je live band tuh..haha tp klu best oke la..berbaloi tgk =)

Mimy Hamid said...

huyooo layan live band tu....gempak la

rasp said...

best gak lepak2 layan liveband...
tapi tu laaa bila byk sangat lagu dorang, mau bosan kan hehehehe

deaf-angel said...

i enjoyed reading about your hatyai trip. superb.
tak pernah gi sana lagik, krabi je aku pernah.

ieda said...

aah lahhh cam gangster je .. pakaian mereka punn sempoi je kan :)