Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 10, 2011

Fella Design ~ Pencarian Sofa

 Meh kita cuci mata tengok barang2 rumah pulak...
memandangkan sofa kat rumah walaupun tak ler uzur sgt masih boleh diguna
pakai...
ingat sebelum beli sofa baru nak ler letgo sofa lama...
bukan nak jual...mungkin letak kat studio Mr Y
tapi bila belek2 balik...syg pulak...masih elok cuma ada kesan cakar
Mr Poposh jer...terus tak jadi kasi haha
tunggula buruk teruk...
baru kasi kat Mr Y.. hehe
 
"Wing Chair" mmg idaman hatiku...
dalam perancangan nak membeli 
tapi tunggula satu persatu
nak beli sederap domam den...
Memang tak dinafikan santek2 dan berkualiti sofa kat sini
Rega pun leh tahan...mcm harga duit hantaran kawen
Nak pula aku sukakan design yang ala2 english style.
untuk peminat perabot English
mmg digalakkan datang kat sini yer
Meja makan pun santek sgt....duduk jer terasa tak mo bangun dah!!!!empuk gilerrrr
(pose dulu ala2 model Fella tak berbayo) 
tapi pencarian sofa idaman  tak berakhir disini...to be continue!!!
Lambat lagi hapdate ari ni huhu....bnyk kess tullah hari ni...huhu
adakah aku beli di Fella....tunggu!!!!


Psst: Meh kita main teka2 nak ....korang teka finally sofa mana yang menjadi idaman hatiku...nanti kalu rajin aku buat....hadiahnyer jeng jeng!!!!


15 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

sah cam model berbayo fella design. posh fella ni bertahan tau.dah lama ni kat malaysia, dia banyak sponsor rancanag realiti.english style comeilah.

Mimy Hamid said...

huyooo beli sofa kat fella design...dgr nya org kata sofa brand ni elok gak...one more brand Rozel...kualiti sebagus harga nya la...aummmmmmmmmm

syanasaid said...

aku suke yg ke3 tu
belang2
:-)

yg ko amik tu ade dlm gambar atas tu ke??
ke ade yg bakal menyusul??
nak nak..nak teka
hehee

rATu kEBaYA said...

cantik semua sofa tu..

Dee said...

dee pun rasa nak tukar sofa lah..hehehe..

Rinna said...

Cantik laa sofa2 tuh..kalau dah minat ngan English style mmg sesuai sgt ler tuh.. :)

Cik tikah said...

wah... bergaya sakan eh. hihi..

ieda said...

wah2 rambang mateee ! :)

Delimasari said...

demam SOFA ni

el said...

hang amek yg 1st tu..atau ada yg lain kot hahahaha...cantek2 sofa...el suka moden pya :)

Mama Gee said...

wahhh fella punya perabot mmg terbaekkk...kalo ada budget mmg elok beli kat sini je...walaupun mahal skit...tp tahan bertahun2....

minat gak dgn wing chair...tp kalo beli takde ruang nk sumbat dh..hehee

-oP_ida- said...

sume chantikkk

ct rahani said...

nk teka.. sofa yg english stail tu kn sis.. mmg sgt cantik.. harga pun lg cantik.. hiks..

Softtouch [Hanim] said...

mahal kan FD ni..xmampu sy sis...sis mesti pilih yg english style tu..

Anonymous said...

Cntik sofa tu.. Kn bli untuk umh bru nt..emmmm kna la simpan duit dluuuuuu