Klik Jangan Tak Klik

Monday, November 28, 2011

AWAS!!! Entry 18SX ~ Thai Girl Show bukan Tiger Show!!!!

Punyala innocentnyer aku...innocentla sgt huhu
bab2 ni ada kureng pengetahuan sikit
yelah selama ni aku dok ingat
orang sebut2 
"Tiger Show"....
mungkinla show ala2 cakar rimaukan...
rupa2nya sebutan yang betul ialah
"Thai Girl Show"
 Kat sini mmg  
syurga idaman lelaki 
durjana " berhidung belanglaa"  
jawabnya
mana taknya bukan ada pencegah maksiat
nak serbu pun...kalau jadi apa2 sendiri mau ingat tanggungla dosa kaw2
silap haribulan nasib tak baek
kena AIDS.....

So terpulangla pada niat masing2...
kalu takat nak melancong tak salah ko
jgn melencong sudah....nak lagi selamat datangla dengan family...

Setahu aku harga tiket nak masuk ke 
"Thai Girl Show" 
tu 400BHT....tapi kalau dgn agent dia akan upkan sehingga
500BHT...komisen katanya....

Tapi kalau boleh tak payahler layan show merapu meraban ni
buat bazir duit jer...cuma kena hati2 kat sini kalau yang alim
pun jadi bahaya sbb godaan merata2..kekadang aku pelik
naperla depa kat sini sanggup cari makan dgn cara yang sungguh
disgusting!!!...sedih gak tengok kaum wanita 
dieksploitasikan sebegini

Bessyer cuti hari ni....nak pi tengok wayang!!!!bye

Psst: So far layanan yang diberikan tak mesra alam sgt sbb kami datang suami isteri....cuba laki ko sorang jer...mau dingap dek ayam2 Thailand tu huhu

























12 comments:

Mr feckry said...

haiyo...minta jauh la

nuriz said...

saya pun ingat tiger punya show betul la..hehe tak tau la sgt bab ni..baru tau jugak hehehe

ieda said...

aah kalau x kuat iman memang tempat mcm nie jadi mainan je .. huhuhu

ingatkan mu masuk tadi beb ! ekkeke :)

Softtouch [Hanim] said...

eiiii takutnya tmpat mcm ni....minta dijauhkan lah...

Zana Adieyza said...

mintak dijauhkan dr perkara yg x elok mcm ni..

rasp said...

oooo baru tau sebenarnya Thai Girl Show...hahahaha...me pun ketinggalan gak sis...

Mimy Hamid said...

iskkkk bahaya ni laki hidung belang...minta jauhkan la...tak kuat iman memang haru la kat sini...

el said...

sape2 isteri pun riso en. somi nak berjalan ke sini w/pun sbb atas kerja

lieyalatif said...

EIII ngeri la sis...tu takleh caye kalo kaum laki gi thai sdn bhd...takut kene gode huhuhu...

NUNU EERA said...

klu teksi2 kt sana.. lju je nk bwk pgi tmpat show ni.. bhya btul..

Cik Ina Do Do Cheng said...

la ye ke thai girl show selama ni cik ina ingat mati-mati tiger show.opsss kalau orang thai dengar mesti marah:) teringin nak nengok tiger show.

Eri-chan said...

huhu..nasib Mr Y bawak sang isteri terchenta beliau. kan..